Ben je op zoek naar een (tijdelijke) kracht die het IT-team kan versterken? Wij helpen je graag! We hebben verschillende ontwikkelaars beschikbaar, die kunnen helpen om jouw doelen te bereiken. We vertalen jouw vraag en behoefte naar slimme en flexibele technische oplossingen door te analyseren, ontwerpen en te modelleren. 

Onze ervaring

We hebben ervaring met uiteenlopende opdrachten in verschillende branches. We helpen je graag bij de ontwikkeling van maatwerk applicaties/software, mobiele applicaties, portalen, data-vraagstukken en bijvoorbeeld ERP of CRM uitbreidingen. Dit kan zowel met full-code als met low-code. Onze ontwikkelaars zijn gewend snel te schakelen en hun kennis aan het team over te dragen. 

Welke kennis hebben wij in huis?

Bekijk onze tarieven

Laat je gegevens achter en je ontvangt de tariefkaart direct per mail

  We delen je gegevens niet met derden.

  Flexibel

  Met software kan je alle kanten op, daarom vinden we het meer dan logisch dat je nergens aan vast zit. Bij Jump werken we daarom niet met een minimale afname van uren. Het is immers begrijpelijk dat je versterking nodig hebt tijdens drukke periodes zoals de start van een nieuw project. Daarnaast hebben we junior, medior en senior developers in dienst,  zodat er altijd een match is voor jouw project en budget!

  Nederlandse ontwikkelaars

  Het Jump team bestaat enkel uit Nederlandse ontwikkelaars, omdat we korte communicatielijnen heel belangrijk vinden. Aan een half woord hebben we vaak al genoeg. Voor ons is dit de beste werkwijze om grote meerwaarde te kunnen leveren aan in- en externe projecten. 

  Laat ons weten waar je hulp bij kan gebruiken

  Neem contact met ons op voor aanvragen en vrijblijvend advies. Leer onze ontwikkelaars persoonlijk kennen. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte match.

  Hoe kunnen we jou helpen?

  Wil je graag vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Vul dan dit blok in. We nemen z.s.m. contact met je op.

   We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

   Jan-Maarten Verweij

   Jan-Maarten Verweij

   06 – 2208 2817