Ben je opzoek naar een (tijdelijke) kracht die het IT-team kan versterken? Wij helpen je graag! We hebben verschillende ontwikkelaars beschikbaar, die kunnen helpen om jouw doelen te bereiken. We vertalen jouw vraag en behoefte naar slimme en flexibele technische oplossingen door te analyseren, ontwerpen en te modelleren. 

Welke kennis hebben wij in huis?

 • Low-code/Mendix
 • .NET Core
 • .NET Framework
 • C# 
 • Angular
 • Javascript
 • Laravel 
 • Xamarin 

Bekijk onze tarieven

Benieuwd naar onze tarieven?

  We delen je gegevens niet met derden.

  Onze ervaring

  We hebben ervaring met uiteenlopende opdrachten in verschillende branches. Zo hebben we onder andere gewerkt aan de digitalisatie van het cassatieproces bij de Hoge Raad, een online handelsplatform voor de warmte dagmarkt bij AgroEnergy en een orderpickapp bij Meeder. Met onze ervaring kunnen we tevens helpen bij de ontwikkeling van maatwerk applicaties/software, mobiele applicaties, het aanleggen van een datalandschap, verschillende vormen van business intelligence, blockchain en bijvoorbeeld ERP of CRM uitbreidingen, etc., etc. Daag ons vooral uit!  Onze ontwikkelaars zijn gewend snel te schakelen en hun kennis aan het team over te dragen. 

  Flexibel

  Met software kan je alle kanten op, daarom vinden we het meer dan logisch dat je nergens aan vast zit. Bij Jump werken we daarom niet met een minimale afname van uren. Het is immers begrijpelijk dat je versterking nodig hebt tijdens drukke periodes zoals de start van een nieuw project. Daarnaast hebben we junior, medior en senior developers in dienst,  zodat er altijd een match is voor jouw project en budget!

  Nederlandse ontwikkelaars

  Het Jump team bestaat enkel uit Nederlandse ontwikkelaars, omdat we korte communicatielijnen heel belangrijk vinden. Aan een half woord hebben we vaak al genoeg. Voor ons is dit de beste werkwijze om grote meerwaarde te kunnen leveren aan in- en externe projecten. 

  Laat ons weten waar je hulp bij kan gebruiken

  Neem contact met ons op voor aanvragen en vrijblijvend advies. Leer onze ontwikkelaars persoonlijk kennen. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte match.