Innovatieve applicaties
met Mendix

Mendix is een low-code innovatieplatform waarmee eenvoudig software applicaties worden ontwikkeld. Deze applicaties worden gemodelleerd met minimaal gebruik van code. Lees hieronder waarom Mendix marktleider is in low-code.

Het bouwen van applicaties hoeft niet ingewikkeld te zijn en maanden te duren. Met Mendix bouw je snel en eenvoudig de applicaties die je organisatie op dit moment nodig heeft.

Voordelen van Mendix apps

6-8x sneller apps ontwikkelen

Onze ervaring is dat een app in Mendix zo’n 6-8x sneller wordt ontwikkeld. Dat scheelt ook in de time-to-market.

IT en business ontwikkelen samen

Software is geen IT-feestje. Nauwe betrokkenheid van de business bij de ontwikkeling is vereist om succes te creëren.

Enterprise kwaliteit software

Mendix is het low-code platform met de hoogste kwaliteit software. De apps zijn veilig en geschikt voor alle devices.

Met Mendix bouw je snel en eenvoudig de applicaties die je organisatie op dit moment nodig heeft. 

Mendix marktleider in low-code

Mendix wordt geroemd als marktleider door softwareanalisten zoals Gartner en Forrester. Mendix onderscheidt zich volgens de rapporten door in de productontwikkeling te focussen op de overbrugging van de kloof tussen Business & IT. Ook de ‘enterprise-readiness’ van de software wordt hierin gewaardeerd. Jump is trotse leverancier en een gecertificeerde Mendix partner. We leveren implementaties, trainingen en Mendix-experts voor allerlei projecten.  

Voor- en nadelen verschillende low-code platformen

In de whitepaper vergelijken we de leidende low-code platformen. Wil je dit whitepaper per mail ontvangen?

Naadloze integratie in huidig IT-landschap

Mendix maakt het erg eenvoudig om met bestaande systemen te koppelen. Out-of-the-box zijn webservices op basis van REST en OData beschikbaar. Naast het snel ontwikkelen van een nieuwe applicaties wordt Mendix daarom ook ingezet als integratieplatform om je huidige ERP-systeem uit te breiden. Mendix kan in je bestaande IT-architectuur gemakkelijk worden toegevoegd. Hiermee houdt je de stabiliteit aan de achterkant, maar creëer je flexibiliteit aan de voorkant waardoor je als organisatie kan innoveren.  

Naast goede integratiemogelijkheden heeft Mendix ook strategische partnerships met IBM en SAP. Hiermee zijn mogelijkheden voor integratie nog verder uitgewerkt. Zo kan IBM Watson direct worden gebruikt in je Mendix apps.

Case Meeder

Met realtime data
slimmer orderpicken

Meeder levert groente en fruit aan de cruisevaart. Daar zijn IT-systemen dan ook op ingericht. Leveren aan kleinere schepen – die kilo’s fruit in plaats van pallets fruit willen – is lastig en ging daarom nog met papier. Jump ontwikkelde in Mendix een orderpick app voor scheepvaart orders.

  • Realtime informatie van de voorraden voorkomt mispakken
  • Gebruiksvriendelijke oplossing voor alle medewerkers
  • Binnen een week een demo van de orderpick-applicatie
Bekijk de case

Mendix interessant voor jouw organisatie?

Met Mendix haal je een innovatieplatform aan boord waarmee efficiënter apps worden ontwikkelt en IT en Business hierin beter gaan samenwerken. Daarmee is het een goede oplossing voor organisaties die klaar staan voor digitale transformatie. Ben je alleen op zoek naar een snelle oplossing voor een huidig probleem? Dan is een maatwerk applicatie misschien een beter idee.

Onze Mendix consultants combineren technische kennis met gevoel voor jouw organisatie. Ze verdiepen zich eerst in de businesswensen, voordat ze de sprong naar een nieuwe low-code app inzetten. Daardoor kunnen we snel apps bouwen en aanpassen die altijd aansluiten op de bedrijfsactiviteiten.

Klanten waar we trots op zijn

Wat kan Mendix voor jouw organisatie betekenen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Mendix app of onze Mendix-experts voor jouw organisatie? Onze Mendix consultant geeft je graag een demo. Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij bellen je terug.

We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.