Ontdek de kracht van
werken met een
Mendix-partner 🚀

.

Mendix is een Nederlands low-code softwareplatform, waarmee eenvoudig applicaties kunnen worden gebouwd. Dit gaat 4-8 keer sneller dan bij traditionele softwareontwikkeling. Doordat apps sneller worden ontwikkeld is dit bij uitstek een geschikte oplossing om digitale transformatie mogelijk te maken binnen jouw organisatie.

Geschikt voor
jouw organisatie?

Door 10 meerkeuzevragen in te vullen, weet je binnen een paar minuten in welke mate Mendix geschikt is voor jouw organisatie: (zeer) laag tot (zeer) hoog. Daarnaast zie je ook de score per gemeten subcategorie.

Start de Mendix keuzehulp

Hoe onderscheidt Mendix zich van andere low-code platforms?

1. Mendix stimuleert samenwerking tussen business en IT

Mendix gelooft erin dat betere software te realiseren is door de samenwerking tussen business en IT te bevorderen. Het platform is erg visueel ingericht, zodat het makkelijker te begrijpen is voor mensen zonder IT kennis. Mendix omvat verschillende tools die de samenwerking bevorderen. Zo kunnen eindgebruikers gemakkelijk aangeven waar ze tegenaan lopen.

2. De apps van Mendix zijn van enterprise-level kwaliteit

Mendix, tevens onderdeel van Siemems, is een zeer volwassen platform. Het wordt geroemd om de geschiktheid voor grote organisaties. Voorbeelden van organisaties die Mendix gebruiken zijn: Nationale Nederlanden, PostNL, ANWB en NS. Dit komt doordat Mendix voldoet aan hoge veiligheids- en kwaliteitseisen en werkt met ingebouwde controltools. Daarnaast is Mendix geschikt om elk type applicatie te maken. Hierdoor zijn er geen beperkingen voor type organisatie of branche. Bekijk de Mendix voorbeelden in jouw branche.

3. Mendix sluit goed aan op huidige systemen door een sterk ecosysteem

Low-code wordt vaak ingezet voor de bouw van applicaties die naadloos integreren met de bestaande systemen. Mendix biedt een groot scala aan connectiviteitsmogelijkheden om praktisch aan elk systeem, service-bus, database of document te koppelen. Naast goede integratiemogelijkheden heeft Mendix ook strategische partnerships met o.a. IBM en SAP. Hiermee zijn mogelijkheden voor integratie nog verder uitgewerkt. 

Mendix leider in Gartner
Magic Quadrant!

Mendix is wederom leider in de Gartner Magic Quadrant voor Multiexperience Development platforms. Dit jaar steekt Mendix nog verder boven de concurrentie uit.

Download het rapport

Wanneer is Mendix een goede keus voor jouw organisatie?

Wil je bedrijfsprocessen digitaliseren? Sneller apps ontwikkelen? Meerdere apps maken en/of wil je de samenwerking tussen business en IT bevorderen? Dan is Mendix een geschikte keus.

Heb je een systeem dat niet vervangen kan worden? Geen probleem. Koppelen met bestaande systemen is erg eenvoudig en het publiceren van een applicatie gaat met een druk op de knop. Naast het snel ontwikkelen van een nieuwe applicatie wordt Mendix daarom ook ingezet als integratieplatform om je huidige ERP-systeem uit te breiden

Als je een kant-en-klare applicatie kan kopen die 100% aansluit op jouw behoeften, is ons advies om deze applicatie niet na te bouwen in Mendix. In dat geval kom je vaak goedkoper uit om het off-the-shelf te kopen. Als je één simpele app nodig hebt kan je vaak beter kiezen voor een maatwerk applicatie.

Wil je binnen 4 minuten weten of Mendix een geschikt platform is voor jouw organisatie (doelen)? Vul dan de Mendix Keuzetool in! Je ontvangt direct een adviesrapport per mail.

Werken met een
Mendix MVP

Peter, mede-eigenaar van Jump, is in juni 2023 geselecteerd als Mendix MVP. Dit is een bekroning van zijn uitgebreide low-code ervaring in Mendix. Zijn technische ervaring combineert hij met zijn andere werk bij Jump. Als MVP wil hij een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het Mendix platform.

Lees verder

Wat kan Jump als Mendix partner voor jouw organisatie betekenen?  

Wij zijn al jarenlang Mendix partner. Wij zijn trots op ons Silver-partnerschap met Mendix. We zijn daarmee geautoriseerd om exclusief licenties te leveren en projecten vorm te geven. Met een team Mendix-specialiseren geven wij advies, opleidingen en concreet vorm aan Mendix-ontwikkelteams. We onderscheiden ons met een unieke aanpak waarmee we al menig traject tot een groot succes hebben gemaakt. Je kan met alle vragen en verzoeken bij ons terecht, van versterking in ontwikkelcapaciteit tot trainingen. Het maakt niet uit of je enkel aan het oriënteren bent of al met het platform werkt, we helpen je graag. 

Je bent benieuwd of Mendix iets voor jouw organisatie kan zijn    

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste beslissing. Dit doen we door eerst een proof of concept te ontwikkelen. De toepasbaarheid van Mendix wordt daarbij getest voor jouw organisatie. Zo weet je direct of jouw doelen te verwezenlijken zijn met dit platform. Uiteraard staan wij erachter dat de investering moet lonen! 

Ben je nog niet zo ver? Dan is het ook mogelijk een vrijblijvende demonstratie aan te vragen. Op deze manier kan je direct zien hoe Mendix werkt en wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie.

Case

Company.info

Company Info moest snel schakelen om tijdig in te kunnen spelen op een wetswijziging. De Wwft werd aangepast en verzwaard. Deze wet verplicht onder andere financiële instellingen om een nauwkeurig cliëntenonderzoek uit te voeren voordat er een overeenkomst wordt gesloten. Company.info ontwikkelde de KYC-app met de inzet van het extern ontwikkelteam van Jump. Om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is het low-code platform Mendix.

Lees hier de business case

Je werkt al met Mendix               

Wij hebben ervaren Mendix architecten, ontwikkelaars en scrummasters in dienst die graag helpen met het behalen van jouw doelen. Onze Mendix experts combineren technische kennis met kennis over de branche. We verdiepen ons eerst in jouw business wensen, voordat we de sprong naar een nieuwe low-code app inzetten. Daarnaast kan er ook training on the job aan het personeel gegeven worden. Onze ontwikkelaars dragen hun kennis graag over aan jouw personeel! 

Is Mendix toepasbaar binnen jouw organisatie?

We denken graag met je mee. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

    Jan-Maarten Verweij

    Jan-Maarten Verweij

    06 – 2208 2817