Innovatieve applicaties
met Mendix

Mendix is een low-code softwareplatform waarmee eenvoudig innovatieve applicaties gebouwd kunnen worden op bestaande systemen. Deze applicaties worden gemodelleerd met minimaal gebruik van code. Het wordt ook wel een low-code platform genoemd.

Voordelen van het Mendix platform

Snelle app-ontwikkeling

Mendix apps worden 6x zo snel ontwikkeld en opgeleverd door het low-code innovatieplatform.

Agile manier van werken

De klant heeft volledig inzicht in het project en is nauw betrokken, waardoor de kwaliteit van de applicatie wordt gewaarborgd.

Device onafhankelijk

Of de applicatie nu voor mobiel, tablet of desktop ontwikkeld wordt. Mendix software is mogelijk voor alle devices.

Mendix wordt geroemd als marktleider

Kenmerkend voor Mendix is de eenvoud waarmee koppelingen met bestaande systemen kunnen worden gelegd en de mogelijkheden om samen te werken. Naast het ontwikkelen van een nieuwe applicatie is het ook mogelijk om ERP systemen uit te breiden. Mendix kan in een bestaand systeem als extra laag dienen, waardoor de organisatie flexibeler is. 

De belofte om Business & IT samen te brengen wordt in de praktijk ook echt vervuld. Mendix wordt geroemd als marktleider door softwareanalisten zoals Gartner en Forrester. Jump is trotse leverancier van deze software en eveneens een gecertificeerde Mendix partner. We leveren implementaties, trainingen en Mendix-experts voor allerlei projecten. 
 

Gratis Mendix whitepaper?

We hebben een uitgebreid whitepaper geschreven over de voordelen van no code en low code ten opzichte van traditioneel programmeren. Wil je dit whitepaper per mail ontvangen?

Waarin ben je geïnteresseerd?
Gratis demo op locatieGratis whitepaper

Case

Meeder

Meeder is een groothandel in groente en fruit. Een groot deel van de omzet komt van de cruisevaart. Daar zijn IT-systemen dan ook op ingericht. Leveren aan kleinere schepen – die kilo’s fruit in plaats van pallets fruit willen – is lastig. De systemen zijn hier niet op ingericht. Jump gebruikte Mendix om een innovatieve oplossing te ontwikkelen, namelijk een orderpick-applicatie voor scheepvaart orders.

  • Realtime informatie van de voorraden voorkomt mispakken
  • Gebruiksvriendelijke oplossing voor alle medewerkers
  • Binnen een week een demo van de orderpick-applicatie
Bekijk de case

Voor synergie tussen business en technologie

Onze Mendix consultants combineren technische kennis met gevoel voor jouw organisatie. Ze verdiepen zich eerst in de businesswensen, voordat ze de sprong naar nieuwe low-code apps inzetten. Daardoor kunnen we snel apps bouwen en aanpassen die altijd aansluiten op de bedrijfsactiviteiten. 

Wie gingen je voor?

Wat kan Mendix voor jouw organisatie betekenen? Boek een Mendix demo

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Mendix app of onze Mendix-experts voor jouw organisatie? Onze Mendix consultant geeft je graag een demo. Laat je gegevens achter via ons contactformulier.

Peter Mudde

Peter Mudde