Het Jump verhaal

Over ons

Passie voor innovatie

In 2018 is Jump opgericht door drie enthousiaste ondernemers met de passie om meer innovatie te realiseren bij organisaties. Bedrijven worden uitgedaagd om relevant te blijven in een digitale wereld. Organisaties die de veranderingen omarmen in een digitale transformatie profiteren maximaal.

Wij geloven dat innovatie is niet alleen voor de grote corporates. Juist het MKB kan enorm profiteren als processen slimmer worden ingericht. Dit is precies waar Jump voor is opgericht: innovatie voor iedereen.

Jump biedt als innovatieplatform de kennis, tools en ontwikkelkracht om snel en vakkundig de juiste softwareoplossingen te realiseren.

Onze toekomstdroom

Jump is in 2018 ontstaan vanuit de gedachte dat alles altijd beter kan. Door te blijven innoveren en continu onze producten en diensten te verbeteren groeien we door.

Bedrijven richten zich op het zo optimaal mogelijk uitvoeren van de operatie of het zo goed mogelijk ontzorgen van je klanten. Die focus is extreem belangrijk. Het zorgt er echter voor dat je minder oog hebt voor wat er in de markt gebeurd. Is er een nieuwe technologie die ervoor zorgt

Mission-driven

Team en cultuur

Bij Jump streven we naar een cultuur waarin iedereen met passie en energie kan werken aan geweldige oplossingen.

Jump heeft een team van jong, energieke innovators waar we trots op zijn. Zij zetten elke dag hun superpowers in om prachtige innovaties te realiseren voor onze grote en kleine klanten. Daarmee maken ze de wereld elke dag een beetje mooier! Meebouwen aan deze droom? Bekijk dan onze vacatures.