Toe aan de volgende stap in je carrière? Dan ben je bij Jump aan het juiste adres! We zijn een snelgroeiend bedrijf waar alles mogelijk is. Elke dag creëren we de beste digitale oplossingen voor verschillende klanten. We werken met SaaS-ondernemers, overheidsinstellingen en zelfs klanten in Hollywood. Waarbij we gebruik maken van verschillende technologieën en platforms. Om onze groeiambities waar te maken, willen we het team snel uitbreiden. Daarom leren we je graag kennen!

Kom jij ons team versterken?

Als jij graag samenwerkt met enthousiaste en ambitieuze mensen, een plek zoekt waar je nauw betrokken bent bij alle facetten van een project én alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen, reageer dan nu op reageer dan nu op één van de vacatures! Sluit je profiel niet volledig aan op een vacature of denk jij op een andere manier van waarde te kunnen zijn? We leren je alsnog heel graag kennen! Proactiviteit wordt enorm gewaardeerd. Laten we kennismaken en de mogelijkheden bespreken.

Jan Maarten: We vinden het heel belangrijk dat je in ons team past. Op die manier voel jij je prettig bij ons en andersom ook. Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vindt om samen met ons aan Jump te bouwen en met het bedrijf mee te groeien. 

Peter: We zoeken naar ambitieuze mensen die zichzelf graag verder ontwikkelen. “Iemand die liever springt dan stilstaat.”

Waarom jij bij Jump wilt werken

Trips, uitjes, gezelligheid en meer…

De sollicitatieprocedure

  1. Bij interesse: laat hieronder je gegevens achter óf solliciteer direct
  2. Telefonische kennismaking:  we bellen je binnen één werkdag
  3. Eerste gesprek: om te kijken of het klinkt
  4. Tweede gesprek: om je (technische) kennis te testen, eventueel met een assessment
  5. Contractvoorstel: En welkom!

Lees verder over de sollicitatieprocedure.

Vrijblijvende kennismaking

We willen graag meer over je weten. Laat bij interesse je telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.