Low-code app ontwikkeling

Met gebruik van een low-code platform kun je snel en eenvoudig apps bouwen. De time-to-market van een nieuwe app wordt versnelt naar weken in plaats van maanden. Zo bouwde Jump voor Meeder Group in 3 weken tijd een orderpickapp.

Low-code creëert een stabiele afzet voor jouw sprong naar zes tot tien keer snellere software development. Ook erg prettig: het integreert heel gemakkelijk in een IT-landschap met bestaande systemen. Zo kan er op je stabiele en bestaande architectuur snel een innovatieve mobiele applicatie of webapplicatie worden gelanceerd.

Wat is low-code?

Low-code betekent letterlijk weinig code. De belofte van deze software is dat applicaties gemaakt kunnen worden door deze visueel te modelleren. Dat scheelt een groot stuk coderen. Je ontwikkelt niet alleen sneller, er kan ook een ander profiel ontwikkelaar worden ingezet. Vooral een goede kennis van de bedrijfsprocessen en de organisatie is essentieel. Het platform ontzorgt alle technische zaken. De kloof tussen IT en Business wordt hiermee gedicht. Lees ook: de verschillen tussen no code, low code en traditioneel programmeren.

Met low-code breng je business en IT samen.=

Op welke lowcode platforms ontwikkelt Jump?

Jump ontwikkelt applicaties op zowel het Mendix als het OutSystems platform. Daarom zijn we in staat om een eerlijke vergelijking te maken van welk platform het beste in jouw business past. Lees ook: Mendix vs OutSystems en Mendix vs Betty Blocks.

Jump ontwikkelt apps op het Mendix en OutSystems platform

Jump is Mendix partner

Mendix is één van de beste low-code platformen op de markt. Dit wordt onderschreven door analisten van Gartner en Forrester. We zijn daarom trots op onze partnerschap met Mendix. Wij leveren licenties, implementaties, verzorgen trainingen en hebben Mendix ontwikkelaars om de allerbeste apps te bouwen.

De mogelijkheden zijn onbeperkt

Beter voldoen aan de (stijgende) vraag van de business? Het maximale uit bestaande systemen halen? Snel innovatieve apps ontwikkelen die gebruik maken van blockchain, IoT of machine learning? Met low-code zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Benieuwd wat we voor jouw business kunnen ontwikkelen?

We geven je graag vrijblijvend een demo van de low-code platformen. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.