Loop je tegen beperkingen van je software aan? Naarmate de tijd verstrijkt, begin je functionaliteiten te missen. Dit beperkt jouw groeiambities. Nieuwe software is niet altijd een optie en daarbij opnieuw een grote investering. Maar is vervanging de enige optie? Zeker niet. Laat je bestaande software vernieuwen!

Waar loop jij tegenaan?

Software met (te) beperkte functionaliteit 

Een standaard pakket lijkt vaak een goede oplossing. In de praktijk blijkt toch dat men vaak niet 100% tevreden is. Logisch, want de software is voor ‘het gemiddelde bedrijf’ gemaakt. Grote kans dat jouw wensen daar van afwijken. Wellicht mis jij net één functionaliteit waardoor je toch nog met Excel of met printjes moet werken. Deze functionaliteit(en) kunnen wij toevoegen aan de huidige software door middel van een slimme plugin of app. Met deze aanvulling kan je toch volledig tevreden zijn met het huidige pakket en hoef je niet een compleet pakket op maat te laten maken. 

Verouderde software 

Vertrouwde software wordt gedragen in de organisatie. Het kan niet zomaar vervangen worden door een andere variant. Alle medewerkers zijn er immers aan gewend en er gaat nog een hoop goed. Helaas is het vaak het geval dat verouderde software gebreken gaat vertonen. Het sluit niet meer aan op de wensen van deze tijd.  Jouw organisatie groeit immers door, maar dat doet de software niet vanzelf. Wellicht bestaat de producent ervan niet eens meer… We kunnen jou helpen door een nieuwe laag over de verouderde software te leggen, waardoor je jouw software nog jarenlang veilig kan gebruiken! 

Software die niet te koppelen is aan andere systemen

Systemen die niet met elkaar kunnen praten, een probleem dat we heel vaak horen. Processen bevinden zich vaak in verschillende systemen, terwijl ze in de praktijk overlappen. Hierdoor kan het zijn dat je twee aparte systemen moet openen voor één taak. Vaak zijn opties voor koppelingen niet in een standaardpakket te vinden. Maar dit betekent niet dat het onmogelijk is. Wij kunnen ervoor zorgen dat verschillende systemen gekoppeld worden door een integratie te bouwen. Zo kan jij uit één systeem, alle gewenste data halen.  

Altijd op de hoogte zijn van waar je aan begint

We beginnen altijd met een analysefase. Als eerste kijken we of jouw wensen kunnen worden doorgevoerd in combinatie met bijvoorbeeld het huidige ERP-pakket, CRM-systeem, productie- en/of planningssoftware. Vervolgens bekijken we wat de beste manier is om jouw wensen te verwezenlijken. Het is belangrijk dat de verwachtingen van alle partijen helder in beeld worden gebracht. Vervolgens zorgen we er met demo’s en Proof-of-Concepts voor, dat de waarde van digitalisering direct vertaald wordt naar de huidige situatie. Op deze manier wordt de haalbaarheid van jouw doelen altijd eerst uitvoerig getest.

.

Software is een investering. Door slimmer, sneller en efficiënter te werken wordt het makkelijker om jouw doelen te behalen. Weten wat de beste optie is voor jou? Neem direct contact op om een afspraak in te plannen!