In de overheidssector spelen veel belangen. Dat kan een rem zijn voor innovatie, maar dat hoeft natuurlijk niet. Zie jij ruimte voor digitale innovatie? Wij helpen je graag. Bij Jump weten we wat er speelt in de overheidssector.

Overheid en IT: samen komen we verder

Jump heeft ervaring in het realiseren van software-innovaties in complexe organisaties. We begeleiden het traject van een goed idee naar een concreet product of versterken als extern innovatie-team de eigen ontwikkelteams. Onze innovation engineers vertalen behoeftes naar technische oplossingen en nemen alle stakeholders in dit traject mee.

Jump werkt onder andere voor Justitie, Defensie en andere (semi) publieke organisaties. We denken graag vrijblijvend mee over toepassingen die de digitale transformatie kunnen bevorderen en helpen mee met het vormgeven van innovatieprojecten, van idee tot oplevering.

Maatwerk overheid applicaties

De mogelijkheden met maatwerk applicaties zijn bijna eindeloos. Veel organisaties werken nog met Excel-sheets om processen te monitoren en data te verwerken. Of werk je bijvoorbeeld in verschillende systemen aan één taak? Ook dat kunnen we oplossen.  Zo werk je minder tijdrovend en foutgevoelig dan handmatige dataverwerking en/of analyse. Bovendien draagt passende software bij aan het verlagen van de werkdruk.

Wil je het de burgers gemakkelijker maken? Gemeenten kregen er de laatste jaren veel taken bij. Met als gevolg dat IT voor de lokale overheid steeds belangrijker wordt. We helpen je graag met applicaties voor externe doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan applicaties om subsidieaanvragen te digitaliseren.

Meer weten over onze werkwijze in de overheid?

Download de brochure ‘Jouw sleutel tot digitaal succes’ direct.

  We delen je gegevens niet met derden.

  Altijd op de hoogte zijn van waar je aan begint

  We stemmen onze tools en services af op de overheid. We beginnen altijd met een uitgebreide analysefase. Het is belangrijk dat de verwachtingen van alle partijen helder in beeld worden gebracht. Daarnaast verdiepen we ons tijdens de analysefase in de organisatie en in het vraagstuk. Vervolgens zorgen we er met demo’s en Proof-of-Concepts voor, dat de waarde van digitalisering direct vertaald wordt naar de huidige situatie. Ook visualiseren we de digitalisering, nog voordat hij gebouwd wordt. De Proof-of-Concept kan intern worden besproken, voordat het project echt van start gaat. Op deze manier wordt de haalbaarheid van de doelen altijd eerst uitvoerig getest en kan je de meerwaarde van de digitalisering altijd verantwoorden!

  Veiligheid staat voorop

  De veiligheid van software is een vanzelfsprekendheid. Overheidsorganisaties zijn een gewild doelwit voor hackers en de gebruikte data bevat vaak gevoelige informatie of persoonsgegevens. We ontwikkelen volgens hoge kwaliteitsstandaarden die voldoen aan ISO-normen en AVG-richtlijnen. We kennen de aandachtspunten van de informatiemanagers en stemmen met hen ook de maatregelen met betrekking tot privacy en (data)veiligheid af.

  Meerdere overheidsapps bouwen met Mendix

  Als je meerdere apps nodig hebt, kan low-code een optie zijn. Mendix is een Nederlands low-code softwareplatform, waarmee eenvoudig applicaties kunnen worden gebouwd. Het gaat 4-8 keer sneller dan bij traditionele softwareontwikkeling. Bovendien voldoet het platform aan de hoogste veiligheidseisen en certificeringsnormen.

  Wil je weten of Mendix geschikt is om jouw (software)doelen te behalen? Vul dan de tool hieronder in en ontvang het antwoord direct per mail.

  Een adviesrapport in 4 min.

  Test direct of Mendix
  geschikt is voor jouw
  project(en)

  Vrijblijvend meedenken met overheidsorganisaties 

  Bij Jump vinden we het belangrijk dat de overheid zich bezig kan houden met haar kerntaken. Daarom nemen we met digitalisering zo veel mogelijk werkdruk uit handen. De juiste software kan processen een stuk gemakkelijker maken, zowel voor de interne organisatie als voor de burger. We denken graag vrijblijvend mee over de mogelijkheden. Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Wij denken graag vrijblijvend mee

  Laat je gegevens achter en we bellen je z.s.m. op

   We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

   Jan-Maarten Verweij

   Jan-Maarten Verweij

   06 – 2208 2817