Maatwerk software

Er zijn meerdere redenen om voor een maatwerk applicatie te kiezen. Bijvoorbeeld als je een unieke app-idee heb, dat je wilt uitwerken tot verdienmodel. Of wellicht wil je wel een applicatie die volledig aansluit op de werkwijze van jouw organisatie… Bij Jump ben je in ieder geval in goede handen! Wij denken mee met B2B en B2C apps, van concept tot lancering.

Welke applicaties ontwikkelt Jump?

Wat kost een maatwerk applicatie?

Dat verschilt per organisatie en applicatie. Niet de hoofdlijnen, maar de details bepalen vaak de omvang van het werk. Sommige technische keuzes kunnen eenvoudig het werk verdubbelen of juist halveren. Lees verder over de belangrijkste prijsbepalende factoren.

Prijscalculator

Wat kost het om jouw app-idee uit te werken? Vul de tool in en ontvang binnen 4 minuten een prijsindicatie per mail.

Start

Waarom een innovatieve maatwerk applicatie?

Bedrijfsapplicaties

Er zijn meerdere redenen om voor een maatwerk bedrijfsapplicatie te kiezen. Zo wordt je software sneller ontwikkeld dankzij de nieuwste technologieen, stem je de software af op jouw specifieke wensen en unieke werkwijze, heb je de volledige controle op de gebruikerservaring én stimuleer je innovatie van je huidige bedrijfsprocessen. Lees meer over de voordelen van maatwerk applicaties.

Software as a Service (SaaS)

Wanneer software het verdienmodel is of een belangrijk onderdeel van het primaire proces, is de borging van de technische kennis van cruciaal belang. Maatwerk software is in veel gevallen de beste keuze. Wij ondersteunen diverse software-uitgevers met het vormgeven van een team dat deels of geheel de architectuur, ontwikkeling, onderhoud of ondersteuning op zich neemt. We helpen je graag waar nodig, ook als dit om tijdelijke ondersteuning gaat.

Software vernieuwen met een maatwerk schil

Loop je tegen beperkingen van je software aan? Denk aan koppelingen die missen, beperkte functionaliteiten of verouderde software (die onvervangbaar is). Dit beperkt jouw groeiambities. Nieuwe software is niet altijd een optie en daarbij opnieuw een grote investering. Maar is vervanging de enige optie? Zeker niet. Laat je bestaande software vernieuwen met een maatwerk schil.

Cases

Bekijk welke maatwerk applicaties wij succesvol hebben opgeleverd.

Lees verder

Onze werkwijze

 • Alles begint bij een grondige analyse van wat er echt nodig is. In het eerste gesprek denken onze app-experts vrijblijvend met je mee over de architectuur van jouw app en de passende technieken. 
 • Op basis daarvan krijg je een voorstel. Pas als je 100% tevreden bent, gaan we aan de slag. 
 • Het ontwikkelteam werkt in sprints van 1-3 weken. Na een sprint is er een demo van een werkbaar (tussen)product en volgt er een planning voor de komende sprint. In dit proces is er continue afstemming, wat leidt tot hoge transparantie en het beste eindresultaat.
 • Als applicaties operationeel draaien ondersteunt Jump met doorlopende beheer en support naar wens.

Voordelen maatwerk software

 • Maatwerk software heeft geen standaard, het kan zo groot of zo klein zijn als nodig is. Je zit nooit vast aan onnodige extra’s of vervelende beperkingen.
 • Niks is onmogelijk, omdat de software speciaal voor jou ontwikkeld wordt. Hierdoor sluit het naadloos aan op jouw werkwijze.
 • Het is mogelijk om bestaande software(pakketten) uit te breiden met maatwerk.
 • Maatwerk software is een schaalbaar proces. Het is mogelijk om de software uit te bouwen en aan te passen.
 • Er hoeven geen licentiekosten betaald te worden.
 • De software is (mits zo afgesproken) eigendom van jouw organisatie. 

Nadelen maatwerk software

 • De benodigde investering bij start is hoger dan bij een standaard softwarepakket.
 • Het kost vaak een aantal maanden om maatwerk software te laten bouwen.

Passend bij doelstellingen, budget en legacy

Bij Jump stemmen we software ontwikkeling af op jouw ambitie. Waaruit bestaat de huidige infrastructuur: kunnen we die deels behouden? Welke nieuwe resources zijn nodig? En is er behoefte aan web- of mobiele applicaties?

Hoe kunnen we jou helpen?

Wil je graag vrijblijvend sparren met één van onze maatwerk experts? Laat je gegevens achter en je hoort binnen 1 werkdag van ons!

  We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

  Jan-Maarten Verweij

  Jan-Maarten Verweij

  06 – 2208 2817