Maatwerk applicaties

Zijn de digitale wensen van jouw organisatie (branche) specifiek? Of wil je snel apps bouwen zonder aan de back-end systemen te rommelen? Werk je met enorme Excel-sheets om een proces te monitoren? Trage papierstromen en foutgevoelige en dubbele data-invoer? Dat vraagt om maatwerk software ontwikkeling.

Welke applicaties ontwikkelt Jump?

Waarom een innovatieve maatwerk applicatie?

Snel, kwalitatief en naadloos passend in de organisatie

Er zijn meerdere redenen om voor een unieke maatwerk applicatie te kiezen. Zo wordt je software sneller ontwikkeld dankzij nieuwe dontwikkelingen, stem je de software af op jouw specifieke bedrijfsprocessen, heb je de volledige controle op de gebruikerservaring van de eindgebruiker én stimuleer je innovatie van je huidige bedrijfsprocessen. Lees meer over de voordelen van maatwerk applicaties.

Benieuwd wat jouw applicatie moet kosten?

Zo ontwikkelen wij maatwerk applicaties

Samen inventariseren we de digitale kansen in de organisatie en stap voor stap implementeren we de verbeteringen. We houden rekening met de menselijke aspecten van een organisatieverandering en gebruiken bewezen technologieën. Zo gaan wij te werk:

  • Starten met een grondige analyse: wat is er nodig?
  • Iedere sprint sluiten we af met een demo
  • Onderzoeken van koppelingen en realiseren
  • MPV ontwikkelen en testen met de eindgebruiker
  • Na oplevering doorlopend beheer en support

Klanten waar we trots op zijn

Passend bij doelstellingen, budget en legacy

Bij Jump stemmen we software ontwikkeling af op jouw ambitie. Waaruit bestaat de huidige infrastructuur: kunnen we die deels behouden? Welke nieuwe resources zijn nodig? En is er behoefte aan web- of mobiele applicaties?

Lees meer over de mythes rondom maatwerk applicaties en waarom wij innovatieve maatwerk applicaties bouwen.

Wat kost een maatwerk applicatie?

Dat verschilt per organisatie en applicatie. Niet de hoofdlijnen, maar de details bepalen vaak de omvang van het werk. Sommige technische keuzes kunnen eenvoudig het werk verdubbelen of juist halveren. Lees verder over de belangrijkste prijsbepalende factoren.

Wat is de prijsindicatie voor jouw applicatie?

Vul dan de prijscalculator in en je krijgt binnen
5 minuten een geschatte prijs in je mailbox.

Hoe kunnen we jou helpen?

Wil je graag eens sparren met één van onze maatwerk experts? Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Laat je gegevens achter.

We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.