Maatwerk applicaties

Er zijn meerdere redenen om voor maatwerk applicaties te kiezen. Bijvoorbeeld als je een unieke app-idee heb, dat verschilt van alle bestaande mogelijkheden. Of wellicht wil je wel een applicatie die volledig aansluit op de werkwijze van jouw organisatie… Bij Jump ben je in ieder geval in goede handen! Wij denken mee met B2B en B2C apps, van concept tot lancering.

Welke applicaties ontwikkelt Jump?

Prijscalculator

Bereken
de prijs
voor jouw app

Waarom een innovatieve maatwerk applicatie?

Snel, kwalitatief en naadloos passend in de organisatie

Er zijn meerdere redenen om voor een unieke maatwerk applicatie te kiezen. Zo word je software sneller ontwikkeld dankzij nieuwe ontwikkelingen, stem je de software af op jouw specifieke wensen, heb je de volledige controle op de gebruikerservaring én stimuleer je innovatie van je huidige bedrijfsprocessen. Lees meer over de voordelen van maatwerk applicaties.

Onze werkwijze

 1. Alles begint bij een grondige analyse van wat er echt nodig is. In het eerste gesprek denken onze app-experts vrijblijvend met je mee over de architectuur van jouw app en de passende technieken. 
 2. Op basis daarvan krijg je een voorstel. Pas als je 100% tevreden bent, gaan we aan de slag. 
 3. Het ontwikkelteam werkt in sprints van 1-3 weken. Na een sprint is er een demo van een werkbaar (tussen)product en volgt er een planning voor de komende sprint. In dit proces is er continue afstemming, wat leidt tot hoge transparantie en het beste eindresultaat.
 4. Als applicaties operationeel draaien ondersteunt Jump met doorlopende beheer en support naar wens.

Maatwerk vs.
standaard software

Wat zijn de
voor- en nadelen?

Lees verder

Passend bij doelstellingen, budget en legacy

Bij Jump stemmen we software ontwikkeling af op jouw ambitie. Waaruit bestaat de huidige infrastructuur: kunnen we die deels behouden? Welke nieuwe resources zijn nodig? En is er behoefte aan web- of mobiele applicaties?

Lees meer over de mythes rondom maatwerk applicaties en waarom wij innovatieve maatwerk applicaties bouwen.

Wat kost een maatwerk applicatie?

Dat verschilt per organisatie en applicatie. Niet de hoofdlijnen, maar de details bepalen vaak de omvang van het werk. Sommige technische keuzes kunnen eenvoudig het werk verdubbelen of juist halveren. Lees verder over de belangrijkste prijsbepalende factoren.

Hoe kunnen we jou helpen?

Wil je graag vrijblijvend sparren met één van onze maatwerk experts? Laat je gegevens achter en je hoort binnen 1 werkdag van ons!

  We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

  Jan-Maarten Verweij

  Jan-Maarten Verweij

  06 – 2208 2817