Maatwerk applicaties

Zijn de digitale wensen van jouw organisatie (branche) specifiek? Of wil je snel apps bouwen zonder aan de back-end systemen te rommelen? Dat vraagt om maatwerk software development. Snel, kwalitatief en naadloos passend in de organisatie.

Veel bedrijven hebben enorme Excel-sheets om een proces te monitoren, trage papierstromen en foutgevoelige en dubbele data-invoer: is dit herkenbaar? Laat ons jouw maatwerk applicatie bouwen.

Waarom een innovatieve maatwerk applicatie?

Er zijn meerdere redenen om voor een unieke maatwerk applicatie te kiezen. Zo wordt software sneller ontwikkeld dankzij nieuwe ontwikkelingen, stem je de software af op jouw specifieke bedrijfsprocessen, heb je de volledige controle op de gebruikerservaring van de eindgebruiker en stimuleer je innovatie van je huidige bedrijfsprocessen. Lees hier meer over in dit blog.

Welke applicaties ontwikkelt Jump?

Zo ontwikkelen wij maatwerk applicaties

Samen inventariseren we de digitale kansen in de organisatie en stap voor stap implementeren we de verbeteringen. We houden rekening met de menselijke aspecten van een organisatieverandering en gebruiken bewezen technologieën. Wil je graag een eigen maatwerk applicatie? Dan doorloop je samen met ons de volgende stappen naar succes.

1. Requirement analyse

Voor we starten willen we eerst weten wat nu echt de wensen zijn. Wat wil jij met de applicatie bereiken? Wie zijn de eindgebruikers van de applicatie? In deze fase denken we vanuit Jump goed mee en verdiepen we ons in jouw branche en bedrijf.

2. Ontwerpfase

Daarna gaan we door naar de tekentafel. Je ontvangt van ons geen boekwerk met documentatie. Ons functioneel ontwerp bestaat uit een mockup waarmee jij gelijk een goed beeld krijgt hoe de applicatie eruit komt te zien. We werken daarbij met een interactieve prototype-tool. Jij kunt hiermee zelf door de verschillende schermen klikken, waardoor je het proces van de applicatie beter begrijpt.

3. Ontwikkelfase

Als de prototypes aansluiten bij de wensen van de gebruikers, ontwikkelen we de applicatie. Dit doen wij in één of meerdere sprints, die 2 á 3 weken duren. De eerste versie van de applicatie wordt in een vroeg stadium uitgerold. Dit heet een MVP. Door dit snel in gebruik te nemen krijg je snel feedback van de gebruikers. Deze MVP vormt het startpunt voor een verdere doorontwikkeling en optimalisaties.

Passend bij doelstellingen, budget en legacy

Bij Jump stemmen we software development af op jouw ambitie. Qua doelstellingen, budget en legacy. Waaruit bestaat de huidige infrastructuur: kunnen we die deels behouden? Welke nieuwe resources zijn nodig? En is er behoefte aan web- of mobiele applicaties?

Lees meer over de mythes rondom maatwerk applicaties en waarom wij innovatieve maatwerk applicaties bouwen.

Welke software ambities heb jij?

Laat het ons weten, we sparren graag met jullie organisatie over de mogelijkheden en kansen.

Jan-Maarten Verweij

Jan-Maarten Verweij

06 – 2208 2817