Wanneer software het verdienmodel is of een belangrijk onderdeel van het primaire proces, is de borging van de technische kennis van cruciaal belang. Wij ondersteunen diverse software-uitgevers met het vormgeven van een flexibel team dat deels of geheel de architectuur, ontwikkeling, onderhoud of ondersteuning op zich neemt. Jump heeft ruime ervaring met het ondersteunen van software-uitgevers in verschillende branches. We helpen je graag waar nodig!

Onze dienstverlening 

We zijn gespecialiseerd in maatwerk softwareontwikkeling. Dit omvat onder andere de ontwikkeling van mobiele– en webapplicaties, portalen of andere digitale concepten. Hierbij kunnen we een gedeelte oppakken of je zelfs volledig ontzorgen. Daarnaast leveren we ook specifieke expertise van het ontwikkelproces. We helpen je graag met de onderstaande opties:

1. Concept-ontwikkeling 

We adviseren bij het bedenken, vormgeven en ontwikkelen van digitale concepten. Dit geldt zowel voor nieuwe, als uitbreidingen op bestaande concepten. Ons team beschikt over ervaren architecten en ontwerpers die goede ideeën kunnen omvormen tot solide technische plannen en aansprekende schermontwerpen. We adviseren op basis van een ruime ervaring in het lanceren van succesvolle software.

.

2. Overname bestaande applicatie

We kunnen de doorontwikkeling en beheer van bestaande software overnemen, bijvoorbeeld als de nodige ontwikkelkennis intern mist of er behoefte is aan een partij die een nieuwe koers gaat inzetten. We doen een analyse of de gebruikte technologie en werkwijze aansluit en stellen een overnameplan op. In veel gevallen kunnen we doorontwikkelen in de bestaande software of wordt er een schil ontwikkeld waarmee de applicatie in stappen getransformeerd kan worden naar nieuwe technologie.

Case

Get More

GetMore helpt financiële advieskantoren toekomstbestendig te blijven door zich te onderscheiden met slimme digitalisering. Jump helpt als innovatiepartner mee om dit systeem doorlopend te verbeteren, professionaliseren en te personaliseren.

Lees hier de business case

3. Extra ontwikkelcapaciteit

Soms is het nodig om snel te schakelen, bijvoorbeeld om op marktontwikkelingen in te kunnen spelen. Snel nieuw personeel vinden is in deze tijd extra uitdagend. Dat maakt intern opschalen een uitdaging. Wij leveren flexibele ontwikkelteams als aanvulling op een eigen team als er (tijdelijk) behoefte is aan meer capaciteit of specifieke expertise. 

Case

Company.info

Company Info moest snel schakelen om tijdig in te kunnen spelen op een wetswijziging. De Wwft werd aangepast en verzwaard. Deze wet verplicht onder andere financiële instellingen om een nauwkeurig cliëntenonderzoek uit te voeren voordat er een overeenkomst wordt gesloten. Company.info ontwikkelde de KYC-app met de inzet van het extern ontwikkelteam van Jump. Om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is het low-code platform Mendix.

Lees hier de business case

Technologieen 

Wij werken zowel met full-code (.NET/Angular/React/Azure) als met low-code (Mendix) technologie. Uiteraard bekijken we wat de beste optie is voor jouw product en project. Jump heeft een Silver partnerschap met Mendix en we adviseren graag of het platform aansluit op jouw ontwikkeldoelen.

Onze ervaring 

Inmiddels vormen we het ontwikkelteam van software uit verschillende branches. Zo ontwikkelen we een CRM systeem voor financiële dienstverleners, een muziek streamingsapplicatie, KYC-dossiersoftware voor de financiële sector en software waarmee veehouders hun dieradministratie kunnen bijhouden voor het RVO. Kenmerkend voor deze trajecten is een intensieve samenwerking met een gezamenlijk doel om tot successen te komen.

We horen graag waar jouw prioriteiten liggen! 

We denken graag mee wat de meest efficiënte manier is om jouw doelstellingen te behalen. Onze experts staan voor je klaar. Laat ons weten wat jouw uitdaging is en dan zorgen wij voor een concreet plan. Bel ons op 085 060 3001 of vul het blok hieronder in!

Wij denken graag vrijblijvend mee

Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

    Jan-Maarten Verweij

    Jan-Maarten Verweij

    06 – 2208 2817