Digitale transformatie is het pad naar een digitale organisatie. Nieuwe technologieën bieden veel innovatieve mogelijkheden. Maar het moet wel goed toegepast worden in de organisatie. Dat gaat verder dan een enkele IT aanpassing. Digitalisering is belangrijk voor succes in de toekomst. Wij geloven dat technologie een essentiële rol speelt bij het realiseren van ambities.

Low-code bevordert de digitale transformatie

Low-code platforms zorgen ervoor dat je snel applicaties kan maken die jouw doelen helpen te verwezenlijken. Low-code betekent letterlijk weinig code. Ontwikkelen met low-code is toegankelijker, omdat het veel visueler is dan traditioneel ontwikkelen. Je ontwikkelt namelijk door middel van modellering. Bovendien denkt het platform mee over logische vervolgstappen. Door met een low-code platform te werken kan er 4-8 keer sneller ontwikkeld worden. Tevens zorgt het ervoor dat organisaties minder afhankelijk worden van softwareleveranciers of IT-dienstverleners. Met een low-code platform pak je digitalisering makkelijker intern op! Klik hier voor meer informatie over low-code ontwikkeling.

Mendix gaat verder dan alleen low-code

Mendix gelooft dat betere software gerealiseerd kan worden door betere samenwerking. Het platform is gefocust op de samenwerking tussen business- en IT personeel. Wanneer alle partijen elkaar begrijpen, ontstaan er betere producten. Daarnaast is Mendix enterprise ready en geroemd om de geschiktheid voor grote organisaties. Dit komt o.a. doordat het voldoet aan hoge veiligheidsnormen en werkt met ingebouwde control tools. Ook kleinere organisaties kunnen hier natuurlijk volop van profiteren! Klik hier om verder te lezen over Mendix.

Digitale transformatie verschilt per organisatie

De vraag welk pad jouw organisatie het beste kan bewandelen, is lastig te beantwoorden. Wat zijn jouw ambities? Wil je uitbreiden of misschien meer werk verzetten met dezelfde inzet?  

Bij Jump vind je alles om de digitale sprong te maken, ver voorbij een systeem, applicatie of medium. Wij verdiepen ons in jouw organisatie en zorgen dat de digitale transformatie goed verloopt. We denken graag mee hoe het personeel efficiënter te werk kan gaan, de bedrijfsprocessen verbeterd kunnen worden, je betere inzichten uit data krijgt en hoe je de klantervaring kan optimaliseren.

Kunnen wij je op weg helpen?

Bij een digitale transformatie komt veel kijken. Goede begeleiding is essentieel. Laat je gegevens achter en we bellen je binnen 48 uur!

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.