We zijn op zoek naar nieuwe collega’s! We hebben momenteel 4 vacatures openstaan, maar een open sollicitatie is ook mogelijk. Je aanstaande collega’s lichten graag toe hoe het is om bij Jump te werken.

De Jumpcultuur

Bij Jump streven we naar een productieve omgeving waar veel ruimte is voor (werk)plezier. Zo mag je best tussen de projecten door even stoom afblazen met een potje tafelvoetbal of Mario Kart. We volgen geen specifieke bedrijfsetiquette. Dus als het warm is, kan je gewoon in een korte broek komen. Daarnaast krijg je elke dag een uitgebreide lunch op kantoor!

Beschrijf de Jumpcultuur in 3 woorden

Nathan: gezellig, informeel en productief  

Govert Jaap: laagdrempelig, joviaal en inspirerend  

Camilla: energiek, innovatief en gezellig 

Michel: collegiaal, prikkelend en vrij

Wat is je leukste herinnering aan Jump?

Nathan: Mijn leukste herinnering tot nu toe is de hackathon van een jaar geleden. De opdracht was om een eigen BI oplossing te bedenken. Ik had gewonnen met een heatmap, waarmee gegevens makkelijk gevisualiseerd konden worden. Na de hackathon gingen we varen door Dordrecht en ’s avonds borrelen. 

Arjan: Een aantal jaar geleden deden we tijdens een Jump trip een dropping in het bos. Het was al laat en op die plek mochten we eigenlijk niet komen op dat tijdstip. We zaten elkaar een beetje bang te maken tot we opeens de boswachter hoorden en met zijn allen de bosjes in doken.  Dit bleek uiteindelijk een fietser te zijn. Loos alarm dus!

Michel: Ik heb mooie herinneringen aan het traject dat we voor de Luchtmacht deden. Ik werkte net twee weken bij Jump toen ik samen met Jan-Maarten op het defensieterrein de bezetting moest gaan observeren. Wij zaten daar met zijn tweeën heel de ochtend te noteren hoeveel mensen er in en uit gingen. Daarna hebben we ook nog een training in leiderschap gevolgd op het hoofdkantoor van Defensie. 

Govert Jaap:  Ik werk nog niet zo lang bij Jump dus ik heb nog geen uitjes meegemaakt. Wat ik wel heel leuk vond was dat ik direct veel vertrouwen kreeg. Ik mocht binnen twee maanden al aan een internationaal filmproject meewerken. 

Hoe heb jij jezelf ontwikkeld sinds je bij Jump werkt?

Iedereen bij Jump volgt een persoonlijk ontwikkeltraject. Je mag aangeven hoe je jezelf verder wilt ontwikkelen. Uiteindelijk stellen we gezamenlijk een lijst met doelen voor het komende jaar opgesteld. Je krijgt de ruimte om deze doelen op jouw manier te verwezenlijken.

Michel: Ik verdiep mezelf meer in projectmanagement. Dit geef ik vorm door middel van het zelfstandig werken met klanten en het aansturen van projecten.  

Nathan: Frontend en backend zijn de zaken waarin ik me verder wil ontwikkelen dit jaar.

Govert Jaap: Ik los verschillende casussen op. Zo bouw ik momenteel een applicatie vanuit een voorstel aan een gemeente. De software en de vormgeving werk ik zelfstandig uit.

Arjan: Ik ontwikkel mezelf op leiderschapskwaliteiten . Daarnaast heb ik al verschillende C# certificaten behaald en wil ik mijn Angular kennis nog verder verbreden.

Camilla: Ik heb verschillende cursussen afgerond en meerdere Google certificaten behaald. Ook wil ik dit jaar meer technische kennis opdoen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit? 

Je kan je interesse kenbaar maken door middel van een sollicitatie en motivatiebrief. We bellen altijd om meer van je te weten te komen. Als er een match is, nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Daarna volgt een tweede gesprek waarbij je ook een assessment krijgt. Als alles voor beide partijen naar wens is, bieden we je graag een passend contract aan!

Lees verder over de sollicitatieprocedure.

We leren je graag kennen!

Momenteel hebben we meerdere vacatures open staan, maar je mag altijd ook een open sollicitatie sturen. We horen graag wat jij kan toevoegen aan Jump!

Vrijblijvende kennismaking?

Vrijblijvend een eerste telefonische kennismaking? Laat je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug!

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.