Bij Jump vinden we het belangrijk om hard te werken, maar nog belangrijker om daar plezier bij te hebben. Een goede werksfeer draagt daaraan bij. We organiseren verschillende activiteiten om dat te stimuleren!

Ontspannen onder werktijd 

Naast al het projectwerk is er ook tijd voor plezier. Zo kan je een potje tafelvoetballen en hebben we een Nintendo Switch op kantoor. Af en toe een korte break geeft nieuwe energie! 

Gezamenlijke lunch

Omdat we het fijn vinden om gezamenlijk te eten word je elke dag op kantoor getrakteerd op een uitgebreide lunch! Er is altijd wel iets lekkers te vinden op tafel, want je mag je wensen doorgeven voor de Picnic bestellijst. 

Hackathons 

Er worden meerdere hackathons per jaar georganiseerd waarbij we kennis delen en gezamenlijk verschillende casussen oplossen. Wie aan het einde van de hackathon het beste idee heeft, wint de Jump wisselbeker!

Jump Trips 

Aan het einde van ieder kwartaal gaan we iets leuks doen met elkaar. Dit varieert van sportieve activiteiten tot een ontspannen boottocht. In ieder geval altijd een leuke dag om naar uit te kijken!