Je hebt een interessante vacature gezien en wilt solliciteren. Logisch dat je wilt weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt. We praten je er graag over bij! 

Contact leggen

Als je een vacature hebt gezien waarop je wilt solliciteren, dan komen we uiteraard graag met je in contact. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je je naam en telefoonnummer achterlaten in het blok onder de vacature of in de chat. Uiteraard kan je ook direct je CV en een motivatiebrief opsturen. We streven ernaar om binnen één werkdag contact met je op te nemen.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek komen we graag te weten of er een match is tussen jou en Jump. We zijn geïnteresseerd in je werkervaringen, maar vooral ook in jou persoonlijk. We vertellen je graag meer over Jump en de functie. Daarnaast krijg je zelf ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Als de kennismaking voor beide partijen goed is bevallen, word je uitgenodigd voor het tweede gesprek. 

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op jouw kennis. Je krijgt een passend assessment waarmee we jouw skills in kaart kunnen brengen. Als je op een technische vacature solliciteert, kunnen we je vragen een stuk code aan te leveren. Voor een commerciële functie kan dit bijvoorbeeld een fictief klantgesprek zijn. Het assessment toont niet alleen aan of je geschikt bent voor de functie, maar ook aan welke punten we samen kunnen gaan werken.  

Voorstel

Als het tweede gesprek goed is verlopen, doen we je graag passend voorstel. Daarnaast bespreken we ook de mogelijkheden omtrent de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, leaseregeling en de ontwikkelingsmogelijkheden.

In contact komen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.