Je bent op zoek naar een baan en je interesse is gewekt door een vacature van Jump. De volgende stap? Solliciteren! Logisch dat je nu eerst wil weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt. We vertellen alles om je voor te bereiden.

Let’s connect!

Als je een vacature hebt gezien waarop je wilt solliciteren, dan komen we uiteraard graag met je in contact. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je je naam en telefoonnummer achterlaten in het blok onder de vacature of in de chat. Uiteraard kan je ook direct je cv en een motivatiebrief opsturen. We streven ernaar om binnen één werkdag contact met je op te nemen.

Onze eerste kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek komen we graag te weten of er een match is tussen jou en Jump. We zijn geïnteresseerd in je werkervaringen, maar vooral ook in jou persoonlijk. We vertellen je graag meer over Jump en de functie. Daarnaast krijg je zelf ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Als de kennismaking voor beide partijen goed is bevallen, word je uitgenodigd voor het tweede gesprek. 

Een tweede gesprek?

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op jouw kennis. Je krijgt een passend assessment waarmee we jouw skills in kaart kunnen brengen. Als je op een technische vacature solliciteert, kunnen we je vragen een stuk code aan te leveren. Voor een commerciële functie kan dit bijvoorbeeld een fictief klantgesprek zijn. Het assessment toont niet alleen aan of je geschikt bent voor de functie, maar ook aan welke punten we samen kunnen gaan werken.  

We willen je graag een voorstel doen

Als het tweede gesprek goed is verlopen, doen we je graag passend voorstel. Daarnaast bespreken we ook de mogelijkheden omtrent de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, leaseregeling en de ontwikkelingsmogelijkheden.

In contact komen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.