Versterking nodig voor jouw Xamarin project? Wij helpen je graag! Er zijn verschillende Xamarin ontwikkelaars beschikbaar, die kunnen helpen om jouw doelen te bereiken. We vertalen jouw vraag en behoefte naar slimme en flexibele technische oplossingen door te analyseren, ontwerpen en te modelleren. 

Onze Xamarin ervaring

We hebben ervaring met uiteenlopende opdrachten in verschillende branches. Wij bouwen mobiele applicaties met Xamarin zoals een streaming app en een check-in app. Onze Xamarin ontwikkelaars zijn gewend snel te schakelen en hun kennis aan het team over te dragen. 

Let op: Xamarin wordt vanaf mei 2024 niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren daarom om nieuwe projecten met React Native op te bouwen. We helpen je uiteraard ook graag bij het overzetten van jouw bestaande applicatie in React Native, als deze met Xamarin ontwikkeld is.

Tarieven

Benieuwd naar onze Xamarin tarieven?

  We delen je gegevens niet met derden.

  Technologie├źn

  Het Xamarin framework gebruiken we voor het ontwikkelen van mobiele applicaties (zowel iOS als Android). Hierbij hanteren we het uitgangspunt om minimaal platform-specifieke code te schrijven. Xamarin gebruiken we vaak in combinatie met het .NET Framework en C# als service-side taal. Zowel Xamarin als .NET hebben voor onze ontwikkelaar weinig geheimen.

  Flexibele afname

  Met software kan je alle kanten op, daarom vinden we het meer dan logisch dat je nergens aan vast zit. Bij Jump werken we daarom niet met een minimale afname van uren. Het is immers begrijpelijk dat je versterking nodig hebt tijdens drukke periodes zoals de start van een nieuw project. Daarnaast hebben we junior, medior en senior Xamarin developers in dienst,  zodat er altijd een match is voor jouw project en budget!

  Nederlandse Xamarin ontwikkelaars

  Het Jump team bestaat enkel uit Nederlandse ontwikkelaars, omdat we korte communicatielijnen heel belangrijk vinden. Aan een half woord hebben we vaak al genoeg. Voor ons is dit de beste werkwijze om grote meerwaarde te kunnen leveren aan in- en externe projecten. 

  Laat ons weten waar je hulp bij kan gebruiken

  Neem contact met ons op voor aanvragen en vrijblijvend advies. Leer onze Xamarin experts persoonlijk kennen. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte match. 

  We staan voor je klaar

  Vertel ons meer over jouw project en krijg direct te horen welke ontwikkelaar bij jouw project past!

   We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

   Jan-Maarten Verweij

   Jan-Maarten Verweij

   06 – 2208 2817