Versterking nodig voor jouw .NET project? Wij helpen je graag! Er zijn verschillende .NET ontwikkelaars beschikbaar, die kunnen helpen om jouw doelen te bereiken. We vertalen jouw vraag en behoefte naar slimme en flexibele technische oplossingen door te analyseren, ontwerpen en te modelleren.

Onze .NET ervaring

We hebben ervaring met uiteenlopende .NET projecten in verschillende branches. Zo hebben we onder andere gewerkt aan de digitalisatie van het cassatieproces bij de Hoge Raad, ontwikkelen we een CRM pakket voor financieel dienstverleners, bouwden we een service-applicatie voor Dordtech en ontwikkelen we een innovatieve check-out app. Met onze .NET ervaring kunnen we helpen bij de ontwikkeling van maatwerk software, mobiele applicaties, het aanleggen van een datalandschap en bijvoorbeeld ERP of CRM uitbreidingen, etc. Onze .NET ontwikkelaars zijn gewend snel te schakelen en hun kennis aan het team over te dragen.

Bekijk onze .NET tarieven

Benieuwd naar onze .NET tarieven? Vul hieronder het formulier in. Je krijgt de tarieven binnen 2 minuten in je mailbox!

  We delen je gegevens niet met derden.

  Technologieën

  We gebruiken vaak .NET in combinatie met Angular voor front-end ontwikkeling en Xamarin voor mobiele app ontwikkeling. Het framework heeft voor onze ontwikkelaars weinig geheimen. Zo zijn we o.a. bekend met:

  • C#
  • Visual Basic
  • LinQ
  • Entity Framework
  • CICD
  • Identity,
  • .NET core
  • .NET framework
  • Azure
  • SignalR websockets

  Geen minimale afname

  Met software kan je alle kanten op, daarom vinden we het meer dan logisch dat je nergens aan vast zit. Bij Jump werken we daarom niet met een minimale afname van uren. Het is immers begrijpelijk dat je versterking nodig hebt tijdens drukke periodes zoals de start van een nieuw project. Daarnaast hebben we junior, medior en senior .NET developers in dienst, zodat er altijd een match is voor jouw project en budget!

  Prijscalculator

  Wat kost het
  om een .NET app
  te laten ontwikkelen?

  Gebruik onze prijscalculator om inzicht te krijgen in de kosten. Je krijgt binnen enkele minuten een ruwe prijsinschatting.

  Start

  Ons .NET team

  Het Jump team bestaat enkel uit interne .NET ontwikkelaars, we werken niet samen met ontwikkelaars in het buitenland. Met ons team hebben we aan een half woord vaak al genoeg. Voor ons is dit de beste werkwijze om grote meerwaarde te kunnen leveren aan in- en externe projecten. 

  Vertel ons over jouw .NET project

  Neem contact met ons op voor aanvragen en vrijblijvend advies. Leer onze .NET experts persoonlijk kennen. Wij helpen je graag om jouw .NET project naar het volgende level te brengen. 

  Teruggebeld worden?

  We denken graag met je mee. Laat je gegevens achter en binnen één werkdag nemen we contact met je op.

   We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

   Jan-Maarten Verweij

   Jan-Maarten Verweij

   06 – 2208 2817