Versterking nodig voor jouw Angular project? Wij helpen je graag! Er zijn verschillende Angular ontwikkelaars beschikbaar, die kunnen helpen om jouw doelen te bereiken. We vertalen jouw vraag en behoefte naar slimme en flexibele technische oplossingen door te analyseren, ontwerpen en te modelleren. 


Onze Angular ervaring

We hebben ervaring met uiteenlopende Angular opdrachten in verschillende branches. Met onze ervaring kunnen we helpen bij de ontwikkeling van maatwerk applicaties/software, mobiele applicaties, het aanleggen van een datalandschap en bijvoorbeeld ERP of CRM uitbreidingen, etc. Onze Angular ontwikkelaars zijn gewend snel te schakelen en hun kennis aan het team over te dragen. 

Bekijk onze Angular tarieven

Benieuwd naar onze Angular tarieven? Vul hieronder het formulier in.

  We delen je gegevens niet met derden.

  Technologie├źn

  We gebruiken Angular voor het ontwikkelen van de frontend van moderne (web)applicaties. We hebben ruime ervaring met het MVC/MVVM-patern, typescript en verschillende Angular libaries.

  Geen minimale afname

  Met software kan je alle kanten op, daarom vinden we het meer dan logisch dat je nergens aan vast zit. Bij Jump werken we daarom niet met een minimale afname van uren. Het is immers begrijpelijk dat je versterking nodig hebt tijdens drukke periodes zoals de start van een nieuw project. Daarnaast hebben we junior, medior en senior Angular developers in dienst,  zodat er altijd een match is voor jouw project en budget!

  Prijscalculator

  Wat kost het om
  een Angular app
  te laten ontwikkelen?

  Ons Angular team

  Het Jump team bestaat enkel uit onze interne Angular ontwikkelaars. We werken niet samen met ontwikkelaars in het buitenland. Met ons eigen team hebben we aan een half woord vaak al genoeg. Voor ons is dit de beste werkwijze om grote meerwaarde te kunnen leveren aan in- en externe Angular projecten. 

  Vertel ons meer over jouw Angular project

  We denken graag mee over jouw Angular project. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies. Leer onze Angular experts persoonlijk kennen. We helpen om jouw Angular project verder te brengen.

  We staan voor je klaar

  Wil je meer informatie? Laat je contactgegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag op.

   We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

   Jan-Maarten Verweij

   Jan-Maarten Verweij

   06 – 2208 2817