Versterking nodig voor de ontwikkeling van jouw mobiele applicatie? Wij helpen je graag! We hebben verschillende React Native ontwikkelaars die kunnen helpen om jouw doelen te bereiken. We vertalen de vraag naar slimme technische oplossingen door te analyseren, ontwerpen en te modelleren. 

Waarvoor gebruiken we React Native?

React Native is een JavaScript-based technologie die wordt ingezet bij de ontwikkeling van mobiele applicaties. We gebruiken deze technologie ook om verouderde projecten te upgraden. Denk bijvoorbeeld aan het overzetten van Xamarin projecten, omdat deze vanaf mei 2024 niet meer ondersteund worden door Microsoft.

Onze React Native ervaring

We hebben ervaring met uiteenlopende opdrachten in verschillende branches. React Native is onze vaste technologie voor mobiele ontwikkeling. Onze ontwikkelaars zijn gewend snel te schakelen en hun kennis aan het team over te dragen. 

Technologie

Het React Native framework gebruiken we voor het ontwikkelen van mobiele applicaties (zowel iOS als Android). Hierbij hanteren we het uitgangspunt om minimaal platform-specifieke code te schrijven. Met deze technologie ontwikkel je namelijk cross-platform, vanuit één set broncode.

Bekijk onze tarieven

Laat je gegevens achter en je ontvangt de tariefkaart direct per mail

  We delen je gegevens niet met derden.

  Flexibele afname

  Met software kan je alle kanten op, daarom vinden we het meer dan logisch dat je nergens aan vast zit. Bij Jump werken we niet met een minimale afname van uren. Het is immers begrijpelijk dat je versterking nodig hebt tijdens drukke periodes zoals de start van een nieuw project. Daarnaast hebben we junior, medior en senior React developers in dienst,  zodat er altijd een match is voor jouw project.

  Nederlandse ontwikkelaars

  Het Jump team bestaat enkel uit Nederlandse ontwikkelaars, omdat we korte communicatielijnen heel belangrijk vinden. Aan een half woord hebben we vaak al genoeg. Voor ons is dit de beste werkwijze om grote meerwaarde te kunnen leveren aan in- en externe projecten. 

  Laat ons weten waar je hulp bij kan gebruiken

  Neem contact met ons op voor aanvragen en vrijblijvend advies. Leer onze React experts persoonlijk kennen. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte match. 

  Hoe kunnen we jou helpen?

  Wil je graag vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Vul dan dit blok in. We nemen z.s.m. contact met je op.

   We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

   Jan-Maarten Verweij

   Jan-Maarten Verweij

   06 – 2208 2817