Je hebt software nodig die bij jouw organisatie past. Logisch! Bij het uitdenken en ontwikkelen helpen we je graag. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk software. Er zijn dus geen beperkingen, al jouw wensen kunnen worden verwerkt! Over prijzen zijn we uiteraard transparant.

Welke software ontwikkelt Jump?

Web

Prijscalculator

Bereken
de prijs
voor jouw app

Waarom maatwerk software?

Snel, kwalitatief en naadloos passend in de organisatie

Er zijn meerdere redenen om voor een unieke maatwerk software te kiezen. Zo wordt je software sneller ontwikkeld dankzij nieuwe ontwikkelingen, stem je de software af op jouw specifieke bedrijfsprocessen, heb je de volledige controle op de gebruikerservaring van de eindgebruiker én stimuleer je innovatie van je huidige bedrijfsprocessen. Lees meer over de voordelen van maatwerk.

Zo ontwikkelen wij software

Samen inventariseren we de digitale kansen in de organisatie en stap voor stap implementeren we de verbeteringen. We houden rekening met de menselijke aspecten van een organisatieverandering en gebruiken bewezen technologieën. Zo gaan wij te werk:

 • Starten met een grondige analyse: wat is er nodig?
 • Iedere sprint sluiten we af met een demo
 • Onderzoeken van koppelingen en realiseren
 • MVP ontwikkelen en testen met de eindgebruiker
 • Na oplevering doorlopend beheer en support

Klanten waar we trots op zijn

Passend bij doelstellingen, budget en legacy

Bij Jump stemmen we software ontwikkeling af op jouw ambitie. Waaruit bestaat de huidige infrastructuur: kunnen we die deels behouden? Welke nieuwe resources zijn nodig?

Wat kost een maatwerk software-applicatie?

Dat verschilt per organisatie en applicatie. Niet de hoofdlijnen, maar de details bepalen vaak de omvang van het werk. Sommige technische keuzes kunnen eenvoudig het werk verdubbelen of juist halveren. De prijscalculator in om een indicatie per mail te ontvangen.

Hoe kunnen we jou helpen?

Wil je graag eens sparren met één van onze software experts? Laat gerust je telefoonnummer achter, het is vrijblijvend!

  We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

  Jan-Maarten Verweij

  Jan-Maarten Verweij

  06 – 2208 2817