Digitale transformatie helpt je efficiënter werken en concurrentievoordeel behalen. In veel gevallen ontbreekt het aan tijd, kennis of capaciteit binnen de organisatie om dit te kunnen realiseren. Externe krachten kunnen hiervoor een oplossing bieden. Wij vormen jouw (tijdelijke) softwareteam. Samen met interne krachten werken we aan een digitaliseringsroadmap waarmee jouw doelen behaald worden. De benodigde kennis dragen we over, zodat er steeds meer intern opgepakt kan worden. 

Growthsourcing

Growthsourcing houdt in dat je externe kennis in huis haalt tijdens de ontwikkel- en implementatiefase van software. De benodigde kennis wordt overgedragen aan het interne personeel. Op deze manier kan je digitalisering binnen de organisatie een blijvende boost geven.

Kennisoverdracht 

Onze ontwikkelaars delen hun kennis met het interne (IT-) team. De software wordt optimaal ondersteund als jouw personeel ermee kan omgaan. Op deze manier wordt het snel duidelijk dat digitalisering zorgt voor een betere (werk)ervaring. Dit beperkt tevens eventuele weerstand tegen innovatie.

Draagvlak voor innovatie

Om digitalisering te laten slagen, is het belangrijk dat alle gebruikers het nut van de (nieuwe) toepassing inzien. Om deze reden willen wij zoveel mogelijk stakeholders betrekken bij de ontwikkeling van de applicatie(s). Zo zorgen we vanaf het begin voor draagvlak onder de gebruikers en software die perfect bij de behoeften aansluit.

Onze expertise

Wij bouwen maatwerk software voor en met klanten in verschillende branches. Dit gaat om bedrijfssoftware, B2B en B2C applicaties. We bouwen met low-code en full-code aan zowel webapplicaties als native applicaties.

Official Mendix Partner

Low-code platforms maken het mogelijk om met beperkte technische kennis te programmeren. Daarnaast gaat de software-ontwikkeling 4-8 keer sneller en bevorderd het de samenwerken tussen business en IT professionals. Jump is partner van Mendix. Naast dat wij Mendix het beste low-code platform vinden, blijkt dat ook uit verschillende onderzoeken. We helpen je graag op weg met het platform!

Waar kunnen we je bij helpen?

De mogelijkheden met software zijn oneindig. We denken graag mee wat de meest efficiënte manier is om jouw doelstellingen te behalen.Onze consultants, ontwikkelaars en architecten staan voor je klaar. Laat ons weten wat jouw uitdaging is en dan zorgen wij voor een concreet plan. Bel ons op 085 060 3001 of vul het blok hieronder in!

Wat is jouw uitdaging?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

    Jan-Maarten Verweij

    Jan-Maarten Verweij

    06 – 2208 2817