Onze wereld verandert door de huidige omstandigheden sneller dan ooit. Digitalisering is voor elke branche een feit geworden. Om deze verschuiving bij te benen, is aanpassingsvermogen belangrijker dan ooit. Mendix World 2.0 biedt je de kans om jezelf meer te verdiepen in low-code, gewoon vanuit je eigen (thuis)kantoor. Low-code ontwikkeling ondersteunt samenwerking, openheid en innovatie. Daarbij programmeer je met Mendix 4-8 keer sneller dan met traditionele code. Jump is official Mendix partner en zal klaarstaan om alle vragen te beantwoorden.

Hoe ziet het event eruit?

Het start dinsdag 1 september met een presentatie van de CEO Derek Roos en de CTO Johan den Haan. Mendix World 2.0 duurt de hele week, tot en met 4 september komen er meer dan 60 sessies online te staan. Alle sessies zijn vooraf opgenomen. Je kan ze dus bekijken wanneer het jou het beste uitkomt.

“Zelfs in een jaar vol onzekerheid, zul je zien hoe Mendix-klanten zijn blijven doorgaan en succes hebben gevonden. Ontdek waar de low-code-industrie naartoe gaat. Daarnaast onthullen we de nieuwste Mendix-functies!”

Wat kan je verwachten?

De agenda is momenteel slechts gedeeltelijk bekend. Mendix Native Mobile, Mendix Mendix Data Hub en Mendix Multi-Cloud staan in ieder geval gepland op de eerste dag. Verder kun je onder andere een webinar verwachten over het bouwen van spraakgestuurde chatbots en het bouwen van Google Maps integraties. Zeer interessante onderwerpen en trainingen waarmee je direct aan de slag kunt. Gedurende de week wordt er meer bekend gemaakt. Hou de agenda dus goed in de gaten!

Wat moet je doen om deel te kunnen nemen? 

Het enige wat je moet doen is aanmelden via deze link. Deelname is gratis!

Jump is Mendix Partner

Wij zijn al jaren partner van Mendix. Al onze medewerkers zijn Mendix gecertificeerd. We kunnen al jouw vragen beantwoorden, je adviseren en alle verzoeken in behandeling nemen. Neem gerust contact met ons op!