Wij zijn official Mendix Partner. Dit betekent dat we jou op weg kunnen helpen met alle vragen en/of verzoeken met betrekking tot het platform.

Wat kan Jump als officiële Mendix partner voor jouw organisatie betekenen?    

Je wilt een vrijblijvende demonstratie

Een demonstratie geeft vaak direct helderheid. Op deze manier kan je gelijk zien hoe Mendix werkt en wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie. We verzorgen de demo graag online of op locatie.

Je bent benieuwd wat Mendix voor jouw organisatie kan betekenen

Dit doen we door eerst een proof of concept te ontwikkelen. De toepasbaarheid van Mendix wordt daarbij getest voor jouw organisatie. Je weet direct of jouw doelen te verwezenlijken zijn met dit platform. Daarnaast bekijken samen de investering en ROI voor jouw organisatie.

Je werkt al met Mendix               

Wij hebben ervaren Mendix architecten, ontwikkelaars en scrummasters in dienst die graag helpen met het behalen van jouw doelen. Onze Mendix experts combineren technische kennis met kennis over de branche. We verdiepen ons eerst in jouw business wensen, voordat we de sprong naar een nieuwe low-code app inzetten. Daarnaast kan er ook training on the job gegeven worden. Onze ontwikkelaars dragen hun kennis graag over aan jouw personeel.

Weten of Mendix geschikt is voor jouw organisatie?

Vul de Mendix
keuzetool in!

Direct duidelijkheid?

We denken graag telefonisch met je mee. Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.