Wij zijn al 5 jaar Mendix partner. Je kan met alle vragen en verzoeken bij ons terecht, van versterking in ontwikkelcapaciteit tot trainingen. Het maakt niet uit of je enkel aan het oriƫnteren bent of al met het platform werkt, we helpen je graag.

Waarom Mendix?

Mendix is door analisten meermaals uitgeroepen tot leider in het low-code segment en is geschikt voor het ontwikkelen van bedrijfskritische applicaties met strenge vereisten (enterprise grade). Het platform is gecertificeerd met zware normen waarmee veiligheid, privacy en beschikbaarheid worden gewaarborgd. Dit alles maakt Mendix zeer geschikt voor het vormgeven van een digitalisering strategie, het moderniseren van bestaande systemen of het ontwikkelen van (mobiele) applicaties en portalen. 

Wat doen wij als Mendix partner?

Wij zijn trots op ons Silver-partnerschap met Mendix. We zijn daarmee geautoriseerd om exclusief licenties te leveren en projecten vorm te geven. Met een team Mendix-specialiseren geven wij advies, opleidingen en concreet vorm aan Mendix-ontwikkelteams. We onderscheiden ons met een unieke aanpak waarmee we al menig traject tot een groot succes hebben gemaakt:

Onze Mendix experts

We hebben ervaren en gecertificeerde Mendix architecten, ontwikkelaars, consultants en scrummasters in dienst die graag helpen bij het behalen van jouw doelen. Onze specialisten combineren technische kennis met kennis over de branche. We verdiepen ons eerst in jouw business wensen, voordat we de sprong naar een nieuwe low-code app inzetten. 

Peter Mudde (co-founder Jump en Mendix MVP): Ik hou me constant bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen in het Mendix-ecosysteem, waardoor ik altijd op de hoogte is van de beste praktijken en mogelijkheden. Deze kennis deel ik uiteraard graag met onze Mendix partners!

Onze ervaring

Wij gebruiken Mendix al jaren om snel en efficiĆ«nt aangepaste bedrijfsoplossingen te ontwikkelen. We werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften en vereisten te begrijpen. Dit stelt ons in staat om projecten sneller te voltooien en klanten kosten en tijd te besparen. We hebben Mendix al in verschillende sectoren succesvol geĆÆmplementeerd.  

Een adviesrapport in 4 min.

Test direct of Mendix
geschikt is voor jouw
organisatie

Waar kunnen we je bij helpen?  

Oriƫntatie

Wil je ontdekken welke waarde low-code kan leveren voor jouw organisatie? Daar helpen we je graag bij met een vrijblijvende introductie en demo van Mendix. Hierbij gaan we het gesprek aan over de toepasbaarheid van het platform binnen jullie organisatie en een passende manier om dit te bewijzen. Dit kan bijvoorbeeld met een Proof of Concept of door zelf te ervaren hoe het is om te ontwikkelen met Mendix.

Ontwikkelcapaciteit

Ons team van Mendix-specialisten maakt van jouw applicatie een succes. We ontwikkelen volgens hoge kwaliteitsstandaarden en gaan doelgericht te werk. Indien gewenst gaan we de samenwerking aan met bestaande teams of leiden we personen gedurende het traject verder op in Mendix.

Implementaties 

Wij helpen je bij de implementatie van Mendix in de organisatie. We stellen het platform af op de behoefte van de organisatie en zorgen ervoor dat je het maximale resultaat kan behalen.

Licenties

Mendix levert licenties en uitbreidingen via partners. Wij denken graag met je mee over  licentie passend bij jouw doelstellingen en zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan. 

Opleiding en training

Jouw personeel betrekken bij de ontwikkeling van Mendix applicaties? Daar staan we volledig achter! We leiden graag jouw personeel op en ondersteunen ze bij het behalen van de certificeringen.

Vragen omtrent Mendix?

We denken graag telefonisch met je mee. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.