Mendix World is de grootste virtuele low-code bijeenkomst van ontwikkelaars, business- en IT-professionals. Dit jaar vindt het plaats op 7, 8 en 9 september. Mendix World 2021 biedt een breed scala content voor verschillende bezoekers die benieuwd zijn naar low-code en/of er al mee werken. Met 85 sessies heb je zeker genoeg om uit te kiezen!

Digitalisering is belangrijker dan ooit

De wereldwijde pandemie toonde de noodzaak aan om in iedere branche sneller te digitaliseren. Van logistieke uitdagingen tot werken op afstand, we hebben er allemaal op een bepaalde manier mee te maken gehad. Mendix World laat de voordelen van low-code zien door domeinspecialisten vanuit de business en IT-professionals samen te brengen, en zo oplossingen te creëren die sneller waarde opleveren en effectiever zijn dan ooit.  

“Terwijl organisaties wereldwijd hun strategieën heroverwegen om te slagen in de nieuwe, post-pandemie economie, zullen duizenden mensen samenkomen bij Mendix World om alles te horen over de nieuwste en meest innovatieve manieren om hun processen en klantinteracties te versnellen en te digitaliseren. We er zijn er klaar voor en enthousiast om ‘makers’ van alle vaardigheidsniveaus van over de hele wereld te verwelkomen bij Mendix World 2021.” – Derek Roos, CEO Mendix

Kiezen uit 85 sessies

Dit jaar hoor je wat klanten, Mendix-experts en partners hebben gebouwd met low-code. Je kan kiezen uit maar liefst 85 sessies, die je kan filteren op branche, functie en onderwerp. Zo pik je de meest relevante sessies voor jou eruit. De sessies zijn opgedeeld in 8 tracks, om de keuze nog makkelijker te maken.

Onze tips

Naast de keynotes en gastsprekers, zijn er ook sessies die specifiek ingaan op de mogelijkheden en voordelen die Mendix biedt. Uiteraard zijn wij extra benieuwd naar de keynote van de CTO Johan den Haan, omdat we alles willen weten over de nieuwste technische mogelijkheden. Daarnaast worden er ook veel gangbare onderwerpen besproken, waar wij ons regelmatig (voor klanten) mee bezig houden. Deze 5 sessies willen wij zeker niet missen:

  1. How Mendix outshines high-code in complexity: A business perspective
  2. Untangle the Excel jungle: Solving the process problem with Data Hub and Workflow
  3. Building better user portals in Mendix
  4. Bridge the business-IT gap with workflows
  5. Determining your mobile strategy

Meld je aan voor Mendix World 2021!

Wil jij er kosteloos bij zijn op 7, 8 en/of 9 september? Meld je dan snel aan! Je volgt het virtuele event wanneer en waar het jou uitkomt.