De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. De huidige Corona-maatregelen bevorderen dat enorm. Videobellen, online lesgeven en digitaal boodschappen doen zijn hierdoor snel vanzelfsprekend geworden. Omdat Jump gespecialiseerd is in digitaliseringsvraagstukken, helpen we jouw organisatie graag op weg in deze tijd. Vraag een gratis inspiratiesessie aan met een van onze collega’s!

Wat kan ik verwachten? 

We bieden je een sessie aan met een van onze consultants. Tijdens een één op één videocall denken we mee met jou digitale innovatievraagstukken: Hoe kan je nú het beste je afnemers bereiken? Welke processen kan ik digitaliseren? Zou ik mijn data beter kunnen gebruiken? Hoe werk ik slim op afstand? Wij delen graag onze ervaringen en bekijken de concrete mogelijkheden. Organisaties uit alle sectoren zijn welkom!

Hoe meld ik mij aan?

Je kan via deze link zelf een tijdstip en een dag inplannen. Om het gekozen tijdstip te garanderen, doen we een dubbelcheck met de toegewezen consultant. Na één werkdag ontvang je de definitieve bevestiging.

Be brave. Ontwikkel door de sprong te wagen!