Ben je op zoek naar een (tijdelijke) kracht die het Mendix project kan versterken? Wij helpen je graag! Wij hebben Mendix experts beschikbaar, die kunnen helpen om jouw doelen te bereiken. We vertalen jouw vraag en behoefte naar slimme en flexibele technische oplossingen door te analyseren, ontwerpen en te modelleren. 

Official Mendix partner

Wij zijn al jarenlang partner van Mendix. Dit betekent dat wij jou op weg kunnen helpen met alle vragen en/of verzoeken. Al onze medewerkers Mendix gecertificeerd.

Mendix experts

Wij hebben ervaren Mendix architecten, ontwikkelaars, consultants en scrummasters in dienst die graag helpen bij het behalen van jouw doelen. Onze Mendix experts combineren technische kennis met kennis over de branche. We verdiepen ons eerst in jouw business wensen, voordat we de sprong naar een nieuwe low-code app inzetten. Daarnaast kan er ook training on the job gegeven worden. Onze ontwikkelaars dragen hun kennis tevens over aan jouw personeel.

Bekijk onze Mendix tarieven

Benieuwd naar onze Mendix tarieven? Vul hieronder het formulier in. Je krijgt de tarieven binnen 2 minuten in je mailbox! 💪

  We delen je gegevens niet met derden.

  Onze ervaring

  We hebben ervaring met uiteenlopende opdrachten in verschillende branches. Met onze ervaring kunnen we helpen bij de ontwikkeling van maatwerk applicaties/software, mobiele applicaties, (klant)portalen, ERP of CRM uitbreidingen, etc., etc. De mogelijkheden met Mendix zijn immers oneindig. Onze ontwikkelaars zijn gewend snel te schakelen en hun kennis aan het team over te dragen. 

  Flexibel

  Met software kan je alle kanten op, daarom vinden we het meer dan logisch dat je nergens aan vast zit. Bij Jump werken we daarom niet met een minimale afname van uren. Het is begrijpelijk dat je versterking nodig hebt tijdens drukke periodes zoals de start van een nieuw project. Daarnaast hebben we junior, medior en senior Mendix developers in dienst, zodat er altijd een match is voor jouw project en budget.

  Laat ons weten waar je hulp bij kan gebruiken

  Neem contact met ons op voor aanvragen en vrijblijvend advies. Leer onze Mendix ontwikkelaars persoonlijk kennen. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte match voor jouw project. 

  Laten we samen voor succes gaan!

  We staan voor je klaar

  Laat weten waar we je mee kunnen helpen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

   We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

   Jan-Maarten Verweij

   Jan-Maarten Verweij

   06 – 2208 2817