Benieuwd naar vernieuwende toepassingen in de logistieke sector? Kom dan 5, 6 en 7 november naar de beurs ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Natuurlijk is Jump aanwezig met een eigen stand. Kom jij kennismaken of één van onze innovatieve oplossingen bekijken?

Het thema van de beurs is ‘smart warehousing’. Steeds meer bedrijven digitaliseren hun productie- en logistieke processen. Systemen worden met elkaar verbonden, waardoor mens en robot gaan samenwerken. Bij Jump zien we dat slim omgaan met technologie, energie, ruimte en mensen uiteindelijk leidt tot meer rendement.

Jump is aanwezig op de beurs. Kom kennis maken en bekijk demo’s van applicaties voor logistiek, groothandel en transport. Daarnaast kun je tijdens de beurs verschillende seminars volgen en leer je hoe je de complete supply chain kunt optimaliseren.

VIP-kaarten

Gratis kaarten aanvragen? Dat kan via Jump. Klik op deze link en bestel direct jouw kaarten voor de beurs ICT & Logistiek. Wil je kans maken op een VIP-behandeling op de beurs? Als standhouder mogen we een aantal VIP-kaarten weggeven. Je krijgt dan toegang tot de VIP-lounge, een gratis uitrijkaart, de beste plaatsen tijdens seminars en een speciale badge. Vul je gegevens hieronder in en wie weet word jij onze VIP.

Wil je meer weten over onze visie op de ontwikkelingen in de branche. Lees dan ons artikel over trends voor de transportsector voor 2020. Zo verwachten we dat het just-in-time-principe steeds belangrijker wordt en dat de transportsector van grote vervuiler naar duurzame koploper gaat.

Word jij onze VIP?