We hebben goed nieuws: “Jump is implementatie- en reseller partner geworden van Mendix”. Daar zijn we trots op! Mendix is een softwareplatform waarmee eenvoudig en snel innovatieve mobiele applicaties en webapplicaties worden gemaakt. Die applicaties koppelen gemakkelijk met bestaande systemen in je huidige softwarelandschap.

Dit is de kracht van Mendix

De kracht van Mendix zit hem in het modelgedreven ontwikkelen van applicaties. Apps kunnen hierdoor snel worden opgebouwd met beperkte technische kennis en ervaring. Over de hele applicatie lifecycle waarborgt Mendix het samenbrengen van Business en IT, waardoor daadwerkelijk wordt ontwikkeld waar behoefte aan is vanuit de business. Bovendien houdt IT de volledige controle over het applicatielandschap. Mendix kan gekoppeld worden aan vrijwel alle systemen en bevat out-of-the-box koppelingen met o.a. SAP en IBM.

Jump borgt veel kennis van Mendix en is door hun ervaring en marktkennis een zeer geschikte partner voor het laten lukken van waardevolle innovatie.

S. Jansen, Msc. – Partner Management Mendix
Wij zijn expert in het leveren van digitale innovaties voor onze klanten. Wij omarmen daarom graag deze technologie waarmee we onze klanten in staat stellen snel te innoveren. Als partner voorzien we graag van advies, training en ontwikkelaars. Benieuwd naar de mogelijkheden van Mendix in jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op voor een demo.