Sander is in augustus begonnen bij Jump als stagiair. Zijn opdracht voor de komende maanden is om het versiebeheer van alle projecten efficiënt en geautomatiseerd te monitoren. We zijn heel blij met de aanvulling in het team en stellen Sander graag aan je voor!  

Introduceer jezelf

Mijn naam is Sander Moerman. Ik ben 22 jaar oud en woon in Hendrik Ido Ambacht. Ik studeer Informatica aan de Hogeschool Rotterdam. 

Wat doe je graag in je vrije tijd? 

In mijn vrije tijd maak ik grote wandelingen het liefste in het bos en ga ik graag wielrennen. Daarnaast hou ik van denkspelletjes. Dit kan zowel online als offline zijn. Uiteraard spreek ik ook graag af met mijn vrienden.

Hoe ben je bij IT gekomen?

Ik hou van logica en puzzelen. Informatica was op de havo één van de vakken waar ik het beste op scoorde. In mijn eerste stage kreeg ik de tijd om me verder te verdiepen in applicatieontwikkeling. Hoe meer ik ermee bezig was, hoe leuker ik het ben gaan vinden. Uiteindelijk viel het kwartje en wilde ik er alleen nog meer over leren. Bovendien vind ik IT ook een hele nuttige sector. Alles om ons heen wordt geautomatiseerd en daar zijn de komende jaren veel mensen bij nodig. 

Toekomstvisie

Naast het technische aspect vind ik het sociale aspect in de IT ook interessant. Het lijkt me leuk om uiteindelijk projectleider en/of scrummaster te worden. Ik zou het liefst, van a tot z betrokken zijn bij klantprojecten. Natuurlijk moet ik daar wel eerst de juiste kennis voor opdoen in verschillende projecten en rollen. 

Hoe ben je bij Jump gekomen?

Tijdens de lockdown ben ik online games gaan spelen samen met Pedro. Wij hebben samen op het Hoornbeeck college gezeten. We raakten aan de praat over zijn baan en mijn studie. Ik had gezegd dat ik op zoek was naar een stage en zo ben ik uiteindelijk bij Jump gekomen.

Wat is je eerste indruk van Jump?

Het is een open organisatie met een platte hiërarchie. Iedereen staat open voor discussie en verbetering. Er wordt hard gewerkt, maar er is enorm veel ruimte voor plezier. Tot nu toe heb ik alleen maar positieve dingen te vertellen over Jump en hopelijk mag dit ook zo blijven!

Sander als jouw collega?

Jump is op zoek low-code en full-code ontwikkelaars! Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Laat dan je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag op.

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.