In Nederland zijn vele duizenden IT-bedrijven actief. Toch is Jump uniek met een eigen innovatieteam, een werkwijze die low code is en jarenlange branche-ervaring. Voor bedrijven die op strategisch willen sparren bieden we sinds kort de portfoliosessie aan. We gaan op zoek naar unieke oplossingen voor jouw bedrijf.

Digitale Transformatie vind niet plaats in één dag. Dat geeft ook niet. Wij geloven dat verandering naar een digitale organisatie geborgd moet zijn in een ontwikkelpad met veel successen. Zo krijg je namelijk iedereen mee. De eerste stap is: beginnen – pak een duidelijk afgekaderd project en los een hele concreet knelpunt op. Vier het succes!

Heel de organisatie denkt mee

Nu komt een belangrijke fase: het opschalen van digitalisering. Het succes zich verspreiden van het eerste projectteam naar de hele organisatie. De beste ideeën komen van jouw klanten en medewerkers. Iedere afdeling of team heeft andere wensen. 

Hiervoor heeft Jump de portfoliosessie bedacht. Een interactief dagdeel waarin er met zo’n 10 – 20 personen in verschillende samenstellingen wordt gebrainstormd over de pijnpunten van nu en de wensen van morgen.

Iedere aanwezige heeft een ander startpunt. De één kan al concreter benoemen welke ontwikkelingen hem of haar kunnen helpen om het werk leuker of gemakkelijker te maken. Anderen moeten hierin juist worden meegenomen. Jump heeft hiervoor een prachtig concept bedacht.

Inplannen en aan de slag!

Het resultaat van de portfoliosessie: een lijst van fantastische business ideeën die bedacht zijn door een brede groep mensen in jouw bedrijf. Natuurlijk kunnen al deze ideeën niet direct uitgewerkt worden. Vandaar dat iedere aanwezige afdeling ook een prioriteit mag aangeven.

Al die ideeën zet Jump om in een roadmap. Die roadmap is een makkelijke manier om in je organisatie de ideeën verder te communiceren en daarin ook het management mee te nemen. Daarnaast geeft het richting aan het ontwikkelteam.

Mogen we ideeën verzinnen voor uw bedrijf?
Laten we samenwerken!

Bij Jump geloven we in de kracht van innovatie. We helpen bedrijven een innovatieslag te maken door de samenwerking tussen business en IT te stimuleren. We bouwen software om processen te digitaliseren te optimaliseren.

We maken daarbij gebruik van Mendix; een softwareontwikkelplatform met een laag instapniveau. We trainen jouw collega’s, zodat er intern apps aangepast en gebouwd kunnen worden. Op lange termijn is dit kostenbesparend.

Gratis demo bij jou op kantoor?

Geïnteresseerd in een gratis demo van onze apps? Laat jouw e-mailadres en telefoonnummer achter. We maken graag een afspraak bij jou op locatie om de mogelijkheden van Mendix te zien.

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

    Jan-Maarten Verweij

    Jan-Maarten Verweij

    06 – 2208 2817