ERP-uitbreidingen

Dekt jouw ERP-systeem wel alle activiteiten? Wanneer je processen en bijbehorende informatie mist, kan je geen snelheid maken voor jouw sprong naar innovatie. Hoe los je dat op? 

Snel meebewegen met de markt

De wereld blijft in ontwikkeling. Hoe kan jouw business hierop inspelen zonder achter te lopen? Door nieuwe processen aan je ERP-systeem te blijven toevoegen. Dat maakt de back-end alleen niet bepaald stabieler. Er is een toekomstvaste oplossing. Jouw ERP-systeem breiden we uit met aparte applicaties. Wanneer nodig, kunnen we aan de front-end snel innovatieve apps toevoegen – zonder dat dit de back-end beïnvloedt. Zo creëren we een flexibele innovatielaag rondom de belangrijkste kernsystemen.

Speel in op marktveranderingen door snelle oplossingen te lanceren zonder dat dit effect heeft op de stabiliteit van het ERP-systeem.

We organiseren een stabiel, innovatief en flexible basis om snel te kunnen anticiperen op ontwikkelingen in de markt en het bedrijf. Graag gaan we in gesprek om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken!

Jouw ERP-systeem uitbreiden?

Daar helpen we graag bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je gegevens achter voor een inspirerende sessie met Jump.

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

    Jan-Maarten Verweij

    Jan-Maarten Verweij

    06 – 2208 2817