Arbeidsvoorwaarden,
gericht op jou

Bij Jump vinden we het belangrijk dat iedereen tevreden is. Daarom kan je je arbeidsvoorwaarden zelf een beetje tweaken. We lichten graag toe hoe dat zit.

Vergoedingen

Telefoonvergoeding

Wil je een zakelijke telefoon of misschien juist niet? Dat mag je bij Jump helemaal zelf weten. Uiteraard komt het voor dat je collega’s en klanten moet bellen. Hiervoor krijg je van ons een maandelijks vergoeding van 25 euro netto.

Internetvergoeding

Thuiswerken wordt een stuk gemakkelijker als je een goede internetverbinding hebt. We dragen graag bij aan jouw werkplezier. Hiervoor ontvang je tevens een maandelijks vergoeding van 25 euro netto.

Mobiliteit

Reiskostenvergoeding

Je krijgt een nettovergoeding van EUR 0,19 per KM óf een OV-vergoeding op basis van werkelijke kosten voor al het zakelijk verkeer.

Fiets van de zaak

Je mag zelf een fiets kopen die bij jou past. Wij financieren dat voor jou via een renteloze lening met een maximum van € 1.750,-. Deze lening los je maandelijks af via je reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Uiteraard is de fiets gewoon jouw eigendom.

Leaseregeling

Heb je liever een auto van de zaak? Ook daarin denken we graag met je mee! Afhankelijk van jouw wensen kan er een persoonlijk leaseplan worden opgesteld.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Jump vinden we het belangrijk dat jij verder komt in je carrière. Jij bepaalt waarin je jezelf wilt ontwikkelen en dat leggen we samen vast. Dit mag je onder werktijd verwezenlijken. Ook over studiematerialen en cursussen denken we graag mee. Door het jaar heen krijg je hiervoor tijd van ons en evalueren we je voortgang.

Bonusregeling

Als jij en het team de doelen behalen dan ontvang je aan het eind van het jaar een bonus. De hoogte is afhankelijk van je prestaties en kan uitkomen op een extra maandsalaris. Die prestatie beoordelen we op basis van je persoonlijke ontwikkeling en je functioneren in projecten.

Laptop

Bij indiensttreding krijg je een laptop ter waarde van € 1.000. Deze kan je ook privé gebruiken. Als je het wilt, mag je hem zelf uitzoeken.

Lunch

Samen eten is een belangrijk onderdeel van de omgang met collega’s. Jump faciliteert dagelijks een gratis lunch. Daarnaast mag je zelf de boodschappen toevoegen aan de Picnic-lijst!