Bij de start van Mendix 2.0 is bekendgemaakt dat er een programma voor startups komt. Het is bedoeld voor beginnende bedrijven die klaar zijn om hun idee op de markt te brengen. Daar staan we bij Jump natuurlijk volledig achter! Iedereen begint klein en wij zijn van mening dat Mendix de ontwikkeling van startups in een stroomversnelling kan brengen. 

Mendix: “We steunen makers, risiconemers en innovators. Dit programma is voor ons, een voormalige startup, een manier om mensen te ondersteunen met grote ideeën en de drive om vanaf nul iets nieuws te beginnen. We willen startups de middelen bieden die ze nodig hebben om hun product sneller bij hun klanten te krijgen.”

Wat houdt het Mendix Startup programma in?

Je krijgt aantrekkelijke licentievoorwaarden voor het platform en je kan gratis gebruik maken van verschillende online Mendix trainingen en certificeringen. Daarnaast krijg je toegang tot Mendix resources zoals Mendix Marketplace en de Developer Community. 

Wanneer kom je in aanmerking voor het Mendix Startup programma?

De enige eisen zijn dat het bedrijf maximaal een jaar geleden is opgericht en het mag geen dochteronderneming zijn. Voldoet jouw bedrijf aan deze eisen en zou jij aan de slag willen met Mendix? Reageer dan snel, want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar! 

Jump is jouw Mendix Partner

Wij zijn al jarenlang partner van Mendix. Al onze medewerkers zijn Mendix gecertificeerd. We kunnen je adviseren en meer vertellen over het platform. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

We begeleiden organisaties bij het realiseren van innovaties en digitaliseringen. Het succes van onze klanten, is tevens ons succes. We kennen de knelpunten voor startende bedrijven en helpen ze om zo veel mogelijk kansen te benutten. Laten we samen voor succes gaan!