Je bent erover uit dat low-code een goede stap voor de organisatie zou kunnen zijn. Mooi, want als je bezig bent met digitalisering is dat meestal een goede conclusie. Maar… hoe nu verder? Er zijn verschillende spelers die allemaal beweren de beste keuze te zijn. Hoe maak je dan de juiste beslissing? We helpen je graag op weg met de Mendix Keuzetool. Het invullen duurt maar 4 min. en biedt je direct duidelijkheid over de geschiktheid van Mendix!

Ontvang advies binnen 4 min.

Vul de Mendix
keuzetool in!

Waar gaan de vragen over?

Om te kunnen beoordelen in welke mate Mendix geschikt is voor de organisatie, willen we graag meer over de rol van digitalisering weten. We vragen daarom hoe (digitaal) er momenteel gewerkt wordt en wat de verbeterpunten zijn. Daarnaast komen we ook graag meer te weten over de toekomstvisie. Ten slotte vragen we meer over het toepassingsgebied waarvoor een low-code platform wordt.

Wie krijgt mijn antwoorden te zien? 

Enkel de mensen die je eventueel verder helpen. Er gebeurt niks met jouw gegevens zonder dat je het weet. Alle antwoorden worden gebruikt voor het adviesrapport en daar blijft het ook bij. Hoe uitgebreider je antwoorden, des te specifieker onze onderbouwing kan zijn. Verder hoef je je nergens zorgen over te maken!

Waarom specifiek Mendix?

Wij zijn ervan overtuigd dat Mendix het meest complete low-code platform is. Daarom zijn wij ook al jarenlang official Mendix partner. Wij werken niet samen met andere low-code platforms zoals Outsystems of Betty Blocks. Om deze reden geven wij enkel advies over Mendix. Als Mendix niet geschikt is voor jouw organisatie, dan krijg je dat uiteraard ook te horen. Dat beloven we.

Wil je liever dat iemand telefonisch meedenkt? Dat kan!

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

    Jan-Maarten Verweij

    Jan-Maarten Verweij

    06 – 2208 2817