Bij Jump gebruiken we Mendix om te programmeren. We kunnen tot acht keer zoveel doen in dezelfde tijd en het instapniveau is veel lager. Mendix heeft veel meer voordelen.

Intern samenwerken is de sleutel naar succes

Binnen jouw bedrijf werken meerdere teams. In hoeverre werken deze teams nu écht samen? Begrijpt een accountmanager wat een programmeur doet? Bij Jump geloven we in de kracht van intern samenwerken. Met Mendix wordt dit een stuk makkelijker. Zo heeft Mendix een drag & drop-interface, waardoor er geen die-hard-programmeur nodig is om code te kloppen. Als Mendix-partner leiden we jouw collega’s op, waardoor zij in de toekomst zelf apps kunnen programmeren. De logica-opbouw in Mendix is heel visueel, waardoor een IT’er niet programmeert, maar modelleert.

Sneller implementeren en kosten besparen

Binnen Mendix worden veel taken van programmeren uit handen genomen. Het is hierdoor mogelijk om nieuwe toepassingen en apps sneller te implementeren. Het stelt jou in de gelegenheid om voorloper te zijn in je branche. Een Mendix-programmeeur is niet langer bezig met allerlei basale zaken. Bij Jump hebben we met de orderpick-app voor Meeder aangetoond dat we binnen enkele weken een proof of concept kunnen realiseren. Dit laat zien hoe makkelijk Mendix aan een backoffice-systeem te knopen is.

Continue doorontwikkeling

Het Mendix-platform wordt tevens doorontwikkeld, mede door feedback vanuit ontwikkelaars. Er komen steeds meer mogelijkheden. Eind 2018 is versie 8 van Studio Pro uitgebracht, al zitten we inmiddels aan versie 8.5. Ontdek hier alles over de mogelijkheden binnen Mendix 8.5.

Innovatie kost steeds minder

Het grootste nadeel van een extern IT-team is dat jouw bedrijf steeds afhankelijker kan worden van dit team. Het resultaat is dat innoveren als duur wordt ervaren (voor ieder klusje wordt immers een factuur gestuurd) en dat er daarom gekozen wordt om minder te innoveren. Een gemiste kans. Zeker voor groothandels is het belangrijk om te innoveren, omdat er veel concurrentie is. Ook is er sprake van ketenverkorting.

Door de rol van doorontwikkeling in huis te houden, dalen de IT-kosten. Bij Jump geloven we in de kracht van interne doorontwikkeling. De rol van Jump wordt steeds kleiner, terwijl het aandeel van het bedrijf groter wordt. Dit is goed te zien in de onderstaande grafiek.

Geïnteresseerd in een low-code oplossing?

Laten we samenwerken!

Bij Jump geloven we in de kracht van innovatie. We helpen bedrijven een innovatieslag te maken door de samenwerking tussen business en IT te stimuleren. We bouwen software om processen te digitaliseren te optimaliseren. We maken daarbij gebruik van Mendix; een softwareontwikkelplatform met een laag instapniveau. We trainen jouw collega’s, zodat er intern apps aangepast en gebouwd kunnen worden. Op lange termijn is dit kostenbesparend.

Gratis demo bij jou op kantoor?

Geïnteresseerd in een gratis demo van onze apps? Laat jouw e-mailadres en telefoonnummer achter. We maken graag een afspraak bij jou op locatie om de mogelijkheden van Mendix te zien.

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

    Jan-Maarten Verweij

    Jan-Maarten Verweij

    06 – 2208 2817