In een wereld die voortdurend evolueert en digitaliseert, is de rol van de overheid essentieel om gelijke kansen, veiligheid en welzijn voor haar burgers te waarborgen. Technologie en innovatie zijn in het dagelijkse leven ondenkbaar geworden. Wil je weten hoe je ze het beste kan benutten? Dan ontmoeten we je graag tijdens Overheid 360 op 7 juni.

Wat is Overheid360?

Overheid360 is een event dat plaatsvindt op 7 juni in Jaarbeurs Utrecht. De dag draait om de transformatie van overheidsdiensten door middel van technologie en innovatie. Onderwerpen zoals digitalisering binnen de overheid, mensgericht ontwerpen, data-analyse en de samenwerking tussen overheidsorganisaties en business worden die dag toegelicht.

Onze overheidservaring

Jump heeft ervaring in het realiseren van software-innovaties in complexe organisaties. We begeleiden het traject van een idee naar een concreet product of versterken als extern innovatie-team jullie interne ontwikkelteams. Onze innovation engineers vertalen behoeftes naar technische oplossingen en nemen alle stakeholders in dit traject mee.

Jump werkt voor ministeries, provincies, waterschappen, gemeenten en andere (semi) publieke organisaties. We denken graag vrijblijvend mee over toepassingen die de digitale transformatie kunnen bevorderen en helpen mee met het vormgeven van innovatieprojecten, van idee tot oplevering.

Bij Jump geloven wij dat de overheid zich bezig moet houden met zaken die écht belangrijk zijn. Daarom nemen we met de juiste software werkdruk uit handen en brengen we de overheid weer dichter bij de burger. “ – Peter Mudde, co-founder Jump

.

Waar kunnen wij bij helpen?

Maatwerk

De mogelijkheden met digitalisering zijn bijna eindeloos. Veel organisaties werken nog met Excel-sheets om processen te monitoren en data te verwerken. Of werk je bijvoorbeeld in verschillende systemen aan één taak? Ook dat kunnen we oplossen.  Door alles in één overzicht te hebben werk je efficiënt en minder foutgevoelig dan bij handmatige dataverwerking en/of analyse. Voor de overheid bieden we verschillende diensten aan o.a.:

 • Advisering over digitaliseringsstrategie
 • Concept-uitwerking/prototype-ontwikkeling voor het toetsen van innovaties
 • Ontwikkeling van portalen 
 • Ontwikkeling van (mobiele) applicaties
 • Ontwikkeling van e-learning
 • Ontwikkeling van maatwerk software
 • Inhuur specifieke expertises

Veiligheid 

De veiligheid van software is een vanzelfsprekendheid. Overheidsorganisaties zijn een gewild doelwit voor hackers en de gebruikte data bevat vaak gevoelige informatie of persoonsgegevens. We ontwikkelen volgens hoge kwaliteitsstandaarden die voldoen aan ISO-normen en AVG-richtlijnen. We kennen de aandachtspunten van de informatiemanagers en stemmen met hen ook de maatregelen met betrekking tot privacy en (data)veiligheid af.

Zien we je op 7 juni tijdens Overheid360?

We geven van 11:40-12:10 een sessie genaamd “IT-projecten falen niet, wij falen. En wat je eraan kan doen.” waar we onze visie op overheidsprojecten toelichten en bruikbare tips geven vanuit eigen ervaring. Uiteraard ontmoeten we je ook graag op stand 3. Wil je alvast sparren over de mogelijkheden omtrent jouw IT-project? Vul dan het contactformulier hieronder in.

Wij denken graag vrijblijvend mee

Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen z.s.m. op

  We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

  Jan-Maarten Verweij

  Jan-Maarten Verweij

  06 – 2208 2817