In de overheidssector spelen veel belangen. Dat kan een rem zijn voor innovatie, maar dat hoeft natuurlijk niet. Zie jij ruimte voor digitale innovatie? Daar willen we je graag bij helpen!

Onze overheidservaring

Jump heeft ervaring in het realiseren van software-innovaties in complexe organisaties. We begeleiden het traject van een idee naar een concreet product of versterken als extern innovatie-team jullie interne ontwikkelteams. Onze innovation engineers vertalen behoeftes naar technische oplossingen en nemen alle stakeholders in dit traject mee.

Jump werkt voor Justitie, Defensie en andere (semi) publieke organisaties. We denken graag vrijblijvend mee over toepassingen die de digitale transformatie kunnen bevorderen en helpen mee met het vormgeven van innovatieprojecten, van idee tot oplevering.

Waar kunnen wij bij helpen?

Maatwerk applicaties

De mogelijkheden met maatwerk applicaties zijn bijna eindeloos. Veel organisaties werken nog met Excel-sheets om processen te monitoren en data te verwerken. Of werk je bijvoorbeeld in verschillende systemen aan één taak? Ook dat kunnen we oplossen.  Door alles in één overzicht te hebben werk je efficiënt en minder foutgevoelig dan bij handmatige dataverwerking en/of analyse. Bovendien draagt passende software bij aan het verlagen van de werkdruk.

Wil je het de burgers gemakkelijker maken? Gemeenten kregen er de laatste jaren veel taken bij, met als gevolg dat IT voor de lokale overheid steeds belangrijker wordt. We helpen je graag met applicaties voor externe doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan applicaties om subsidieaanvragen te digitaliseren.

Veiligheid 

De veiligheid van software is een vanzelfsprekendheid. Overheidsorganisaties zijn een gewild doelwit voor hackers en de gebruikte data bevat vaak gevoelige informatie of persoonsgegevens. We ontwikkelen volgens hoge kwaliteitsstandaarden die voldoen aan ISO-normen en AVG-richtlijnen. We kennen de aandachtspunten van de informatiemanagers en stemmen met hen ook de maatregelen met betrekking tot privacy en (data)veiligheid af.

Versneld ontwikkelen met Mendix

Als je meerdere apps nodig hebt, kan low-code een optie zijn. Mendix is een Nederlands low-code softwareplatform, waarmee eenvoudig applicaties kunnen worden gebouwd. Het gaat 4-8 keer sneller dan bij traditionele softwareontwikkeling. Bovendien voldoet het platform aan de hoogste veiligheidseisen en certificeringsnormen.

Wij denken graag vrijblijvend mee

Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

    Jan-Maarten Verweij

    Jan-Maarten Verweij

    06 – 2208 2817