Sinds kort zijn er drie nieuwe medewerkers bij Jump. Ondanks dat ze maar kort op kantoor gewerkt hebben, zijn ze al een belangrijk onderdeel van ons team. Jan Wiebe, Nathan en Camilla stellen zich graag aan je voor!

Even voorstellen 

Ik ben Jan Wiebe, 30 jaar oud en ik woon in Rotterdam. Ik heb Informatica gestudeerd aan de Hogeschool Windesheim. Momenteel heb ik al bijna tien jaar ervaring in software ontwikkeling. Sinds 1 maart ben ik werkzaam als Innovation Engineer bij Jump. Ik hou me bezig met de ontwikkeling van verschillende typen applicaties. 

Hoe ben je bij Jump terecht gekomen? 

Dat is best een leuk verhaal. Ik hou enorm van reizen en heb in 2013 een half jaar in Ethiopië gewoond, waar ik vrijwilligerswerk deed. Ik woonde in een regio waar veel Nederlanders zaten. Daar ben ik in contact gekomen met de toenmalige manager van ESPBC, een klant van Jump. Uiteindelijk ben ik een paar keer terug geweest naar Ethiopië voor een aantal opdrachten, onder andere voor ESPBC. Toevallig was op dat moment de server van Jump kapot, dus heb ik dat klusje gepakt. Tijdens die werkzaamheden ben ik in contact gekomen met Peter, een van de eigenaren van Jump. 

Uiteindelijk was ik in verband met mijn verhuizing op zoek naar werk dichter bij huis. Tijdens mijn zoektocht kwam ik toevallig een vacature tegen van Jump. Ik besloot om Peter te mailen voor wat meer informatie. Tijdens mijn sollicitatiegesprek hebben we elkaar voor de eerste keer in het echt ontmoet. 

Wat vind je tot nu toe van Jump? 

Ik voelde mij direct welkom bij Jump. Iedereen is heel collegiaal en open. Ik werkte hiervoor bij Philips VitalHealth. Het viel me dan ook gelijk op dat de lijntjes een stuk korter zijn bij Jump. Dat werkt heel fijn. Ik mee kan denken met alle processen en het resultaat ervan is veel sneller te zien. 

Hoe gaat het thuiswerken? 

Ik heb eigenlijk maar 2 of 3 weken op kantoor gezeten bij Jump. Het thuiswerken gaat goed, maar ik mis het contact met mijn collega’s wel. We hebben een digitale vrijdagmiddagborrel en we gamen af en toe samen. Toch is het anders… een praatje bij het koffiezetapparaat of samen lunchen zit er nu natuurlijk niet meer in. 

Even voorstellen 

Ik ben Nathan, 20 jaar oud en ik woon in Ridderkerk. Sinds 1 februari ben ik begonnen met mijn traineeship. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gamen en foto´s te maken. Ik hou me binnen Jump vooral bezig met de ontwikkeling van de projectenmodule en de gamification van Brave, het klantenportaal van Jump. Daarnaast word ik in klantprojecten ingezet als frontend ontwikkelaar. Momenteel volg ik de studie Informatica. Voor de zomervakantie hoop ik mijn Associate Degree behaald te hebben!  


Hoe ben je bij Jump terecht gekomen? 

Mijn zwager heeft bij Michel in de klas gezeten. Ik had hem verteld dat ik op zoek was naar een traineeship. Hij zei dat hij wel iemand kende bij een leuk bedrijf. Zodoende ben ik via Michel uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij Jump. 

Wat vind je tot nu toe van Jump? 

Ik vind Jump een leuk bedrijf. Het was aan het begin wel eventjes wennen om fulltime aan het werk te zijn. Dat had ik nog nooit eerder gedaan, maar gelukkig wende het snel! Ik ben heel blij met het vertrouwen dat ik krijg vanuit Jump. Veel keuzes mag ik zelfstandig nemen met betrekking tot Brave. Er heerst een productieve sfeer zonder een al te hoge werkdruk. Na mijn traineeship zou ik graag bij Jump blijven werken! 

Hoe gaat het thuiswerken? 

Het thuiswerken bevalt mij eigenlijk prima. Ik heb zelfs het gevoel dat ik nu sneller werk dan op kantoor. Uiteraard mis ik het wel om tussendoor te kunnen tafelvoetballen met collega’s. 

Even voorstellen 

Ik ben Camilla, 26 jaar oud en ik woon in Dordrecht. Ik heb een bachelor Commerciële Economie en een master Communication and Information Sciences gevolgd. Sinds 1 februari ben ik werkzaam bij Jump als New Business Developer. Ik hou me voornamelijk bezig met sales en marketing, de blogs zijn daar ook een onderdeel van.

Hoe ben je bij Jump terecht gekomen? 

Per toeval zag ik een salesvacature van Jump voorbij komen. Het leek een veelzijdige functie. Om die verwachting te toetsen, heb ik direct gebeld. Uit het gesprek bleek dat er ook een marketingfunctie open stond. Beide functies spraken mij eigenlijk wel aan. Uiteindelijk hebben we samen deze functies kunnen combineren tot de functie die ik nu heb. Tot de dag van vandaag is er nog steeds ruimte om de functie in te vullen op de manier die het beste bij mij past. 

Wat vind je tot nu toe van Jump? 

Ik ben heel blij dat ik bij Jump terecht ben gekomen. Naast dat de sfeer onderling heel goed is, ben ik vooral blij met de mogelijkheden om mezelf te kunnen ontwikkelen. Die zijn er volop, zowel op IT gebied als op het gebied van marketing. Daarnaast worden alle initiatieven altijd toegejuicht. Dat kan ik enorm waarderen!

Hoe gaat het thuiswerken? 

Thuiswerken was een beetje wennen voor mij. Zaken zoals overleg gaan momenteel wat lastiger dan normaal. Gelukkig biedt de telefoon of Google Hangouts een mooie uitkomst. De gezelligheid van kantoor mis ik uiteraard ook. Thuiswerken is denk ik voor niemand de ideale situatie, maar het is gelukkig nog goed uit te houden. Het is natuurlijk ook niet voor niets, we doen het voor een belangrijk doel!

Samen de blog bespreken via Google Hangouts