Het is feest! We hebben het afgelopen jaar enorm veel mogen leren en zijn trots op de groei die we hebben meegemaakt. Binnen een jaar zijn we verdubbeld in het aantal medewerkers, waardoor we nog meer mooie opdrachten hebben kunnen verwezenlijken! We delen graag de punten die ons hebben geholpen in de ontwikkeling van het afgelopen jaar.

Onderneem met een visie

Als strategische innovatiepartner is ons doel om organisaties verder te helpen. We zien software als een belangrijk gereedschap om grote veranderingen te kunnen realiseren. Omdat de mogelijkheden zo groot zijn, is het belangrijk om een ecosysteem van kennis partijen om je heen te hebben. Naast de samenwerking met diverse partners en klanten, werken we graag met scholen om onze kennis te delen en nieuwe kennis op te doen. Daarbij vinden we het belangrijk dat onze manier van werken een positieve maatschappelijk bijdrage levert. Een mooi voorbeeld is het project bij ESPBC in Ethiopië, waar Peter momenteel is. Het bedrijf heeft als missie om plaatselijke werkgelegenheid te creëren en dat is een doelstelling waar wij graag aan bijdragen.

Peter feest mee in Ethiopië!

Durf risico´s te nemen

In ons vakgebied helpen we goede ideeën en moedige visies te realiseren. We vinden het belangrijk om deze ideeën te stimuleren en de bedenkers te steunen. Daarvoor moet je soms meegaan met de risico’s die nieuwe ideeën met zich mee brengen. Daarnaast is een samenwerking omtrent een startend idee altijd enorm leerzaam. We zien het als een investering omdat we geloven in de impact die de organisatie op lange termijn kan maken. Dat effect is vaak veel belangrijker dan de directe verloning.

Investeer in je medewerkers

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten! Een betrokken team gaat voor een nét wat beter resultaat. We investeren in een omgeving waar mensen zich kunnen ontwikkelen en waar een fijne werksfeer heerst. We vinden het belangrijk dat iedereen elkaar op persoonlijk niveau kent en zichzelf kan zijn. Dit stimuleren wij door samen op vakantie te gaan – waar ook gewerkt wordt – en regelmatig met elkaar te ontspannen. Maar niks is zo samenbindend als gezamenlijk een behaalde doelstelling vieren. Of het nou gaat om een oplevering bij de klant of het realiseren van een innovatie, alles is even benoemingswaardig. Waardeer je team ten alle tijden! Een bedrijf opbouwen is hard werken, risico’s nemen, keuzes maken en vooral veel teamwork!

We willen graag alle klanten en partners bedanken het vertrouwen en de steun de afgelopen twee jaar. We kijken uit naar het aankomende jaar en hopen nog veel positieve veranderingen te mogen realiseren, op welk gebied dan ook!