Kraaijeveld probeert klanten steeds weer te verrassen met vernieuwingen. In de AGF worden bestellingen vooral nog telefonisch afgehandeld. Daardoor is de inkoper sterk afhankelijk van de leverancier. Voor iedere aanpassing of aanvraag moet de telefoon worden gepakt. Dit kost extra tijd en kan alleen binnen openingstijden.

Ontwikkelingen in de AGF branche gaan sneller dan ooit. Daarom zocht Kraaijeveld een efficiëntere manier om dit proces in te richten. En met resultaat! De realisatie van het online verkoopplatform MyKraaijeveld. Jump heeft als innovatiepartner een leidende rol in het succes ervan. 

Bestel op MyKraaijeveld direct alles online 

Sinds 2018 is online verkoop mogelijk via MyKraaijeveld. Alle producten worden overzichtelijk getoond en zijn direct te bestellen. De prijzen zijn transparant en worden bijna realtime geüpdatet. Een klant ziet direct of de hoeveelheid colli leidt tot een volle pallet. En wanneer een product frequent wordt besteld, kan die op de favorietenlijst worden gezet. Dit zorgt voor gemak en scheelt de klant zoektijd. 

Mendix zorgt voor een toekomstbestendig platform

MyKraaijeveld is gebouwd op het Mendix innovatieplatform. Door het gebruik van Mendix kunnen nieuwe ideeën snel gerealiseerd worden en kan de webshop continue worden uitgebreid. Daarnaast koppelt het platform gemakkelijk met andere softwarepakketten. Zo helpt de koppeling met Hubspot Kraaijeveld om meer inzicht te krijgen in de wensen van de klanten. Door met het verkoopplatform aan de slag te gaan, verzamelt Kraaijeveld veel belangrijke data. Die kennis leidt al snel tot veel nieuwe ideeën over verbetering.

Kraaijeveld: “Onze klanten ervaren minder rompslomp en administratieve handelingen. Ze besparen tijd. Tijd voor juist die zaken, die zo vaak door de drukte van alledag naar de achtergrond verdwijnen.

Vanuit het partnership verder innoveren

Na de eerste ontwikkeling staat Kraaijeveld niet stil. De laatste vernieuwing draait om prijslijsten voor klanten. Dagelijks worden de klanten die op het online verkoopplatform zitten nu automatisch op de hoogte gehouden van de prijzen.

Naast de prijslijst zijn er nog enkele concrete ideeën waar Kraaijeveld binnenkort haar klanten mee hoopt te verrassen. Jump neemt als ontwikkelpartner van Mendix ook hierin weer de lead. 

Peter: “Sinds de start help ik Kraaijeveld op het gebied van IT architectuur de juiste keuzes te maken. Hoe koppel je Mendix goed aan Navision? Succesvolle software is technisch goed, maar moet ook aansluiten bij processen en de personen die ermee gaan werken. Ik word erg enthousiast als we dat bereiken!

Kraaijeveld is voor ons het ultieme voorbeeld van succesvolle digitalisering in de AGF sector. We zijn bij Jump trots om Mendix ontwikkelpartner te zijn voor Kraaijeveld. Op naar mooie nieuwe ontwikkelingen die de branche gaan opschudden.

Ontvang advies binnen 4 min.

Vul de Mendix
keuzetool in!

Hoe helpt Jump mij verder?

Stel hieronder je vraag en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.