In de AGF sector gaat digitalisering een steeds grotere rol spelen. Het is een manier om jezelf te onderscheiden. Door de juiste technische keuzes kan jij immers slimmer, sneller, preciezer en/of beter op klantwensen inspelen. Als je overtuigd bent dat digitalisering de juiste stap is voor jouw organisatie, dan wordt Mendix interessant. Als official Mendix partner leggen we graag uit waarom!

Wat is Mendix?

Mendix is een Nederlands low-code softwareplatform, waarmee eenvoudig applicaties kunnen worden gebouwd. Dit gaat 4-8 keer sneller dan bij traditionele softwareontwikkeling. Doordat apps sneller worden ontwikkeld, is het bij uitstek een geschikte oplossing om digitale transformatie mogelijk te maken binnen jouw organisatie.

Waarom sluit low-code goed aan op de AGF-sector? 

Low-code maakt het mogelijk om snel en gecontroleerd IT-veranderingen door te voeren. Het helpt bij het creëren van een voorsprong op concurrenten, snel kunnen inspelen op ontwikkelingen en het meten en verbeteren van processen. Naast dat er sneller ontwikkeld kan worden, is het ook een stuk begrijpelijker voor mensen zonder diepgaande IT-kennis.

Kraaijeveld kiest voor
eigen klantportaal

Mendix bevordert de samenwerking

Mendix maakt het mogelijk voor AGF-professionals om mee te denken (en mee te kijken) tijdens het ontwikkelproces. Het platform is erg visueel ingericht, meer dan andere low-code platforms. Mendix gelooft erin dat betere software realiseerbaar wordt door de samenwerking tussen business en IT te bevorderen. Er zijn verschillende versies beschikbaar, die ervoor zorgen dat business en IT in aparte omgevingen (technisch en minder technisch) met elkaar kunnen meekijken. Zo kan er makkelijk feedback opgehaald worden en leert de IT’er van de AGF professional (en vice versa). 

Is Mendix geschikt voor jouw organisatie?

Vul de Mendix
keuzetool in!

Is Mendix iets voor mijn AGF-bedrijf? 

Digitalisering is altijd een stap in de juiste richting. De mate van geschiktheid van Mendix wordt over een aantal assen bekeken. We denken graag vrijblijvend mee of Mendix in jullie toekomstplannen past. Neem gerust telefonisch contact met ons op, of laat je gegevens in het blok hieronder achter. Op deze manier heb je altijd snel duidelijkheid. Binnen één werkdag bellen we je terug!

Teruggebeld worden?

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk op!

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

    Jan-Maarten Verweij

    Jan-Maarten Verweij

    06 – 2208 2817