Ben je op zoek naar een (tijdelijke) kracht die het Mendix project kan versterken? Wij helpen je graag! Er zijn verschillende consultants beschikbaar, die kunnen helpen om jouw doelen te bereiken. We vertalen jouw vraag en behoefte naar slimme en flexibele technische oplossingen door te analyseren, ontwerpen en te modelleren. 

Official Mendix partner

Wij zijn al jarenlang partner van Mendix. Dit betekent dat wij jou op weg kunnen helpen met alle vragen en/of verzoeken. Al onze medewerkers Mendix gecertificeerd.

Mendix consultants

Wij hebben ervaren Mendix consultants, architecten, ontwikkelaars en scrummasters in dienst die graag helpen bij het behalen van jouw doelen. Onze Mendix experts combineren technische kennis met kennis over de branche. We verdiepen ons eerst in jouw business wensen, voordat we de sprong naar een nieuwe low-code app inzetten. Daarnaast kan er ook training on the job gegeven worden. Onze consultants dragen hun kennis graag over aan jouw personeel.

Onze Mendix ervaring

We hebben ervaring met uiteenlopende opdrachten in verschillende branches. Met onze ervaring kunnen we helpen bij de ontwikkeling van maatwerk applicaties/software, mobiele applicaties, (klant)portalen, ERP of CRM uitbreidingen, etc., etc. De mogelijkheden met Mendix zijn immers oneindig. Onze consultants zijn gewend snel te schakelen en hun kennis aan het team over te dragen. 

Flexibel

Met software kan je alle kanten op, daarom vinden we het meer dan logisch dat je nergens aan vast zit. Bij Jump werken we daarom niet met een minimale afname van uren. Het is begrijpelijk dat je versterking nodig hebt tijdens drukke periodes zoals de start van een nieuw project. Daarnaast hebben we junior, medior en senior Mendix consultants in dienst, zodat er altijd een match is voor jouw project en budget!

Laat ons weten waar je hulp bij kan gebruiken

Neem contact met ons op voor aanvragen en vrijblijvend advies. Leer onze Mendix consultants persoonlijk kennen. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte match voor jouw project. 

Laten we samen voor succes gaan!

We staan voor je klaar

Laat weten waarmee we je kunnen helpen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

  We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

  Jan-Maarten Verweij

  Jan-Maarten Verweij

  06 – 2208 2817

  Michel Trouwborst

  Govert Jaap den Boef

  Jan-Maarten Verweij

  Marc Jacobs

  Elise Dikowski

  William Sarkisjan

  Pedro Voorwinden

  Jan Wiebe de Haan

  Denis Risovic

  Jeroen Hoffman

  Peter Mudde

  Jan Harmen Wolterink

  Patrick Koppenjan

  Erik de Boer

  Arjan Blok

  Jan de Lange

  Daan Enders