Elk bedrijf heeft een eigen werkwijze, dat geldt ook voor de AGF-sector. Hoe unieker jouw werkwijze is, des te lastiger het is om passende software te vinden. De kans is daarom groot dat je bij standaard (AGF-)software functionaliteiten mist. Een maatwerk applicatie kan uitkomst bieden. Deze wordt namelijk precies naar jouw wens gemaakt!

Unieke AGF-propositie

Om jezelf te onderscheiden van de concurrentie moet je verder denken dan enkel volumes en prijzen. Daarom ontstaan er steeds meer unieke proposities in de AGF-sector. Sommige richten zich op de biomarkt, anderen zijn sterk gefocust op de consument- en klantbeleving. Ook dienstverlening begint een steeds grotere rol te spelen. Met eigen applicaties kan je een duidelijk verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan een klantportaal of een consumenten app. 

Perfecte aansluiting op jouw werkwijze

Bij interne processen kan maatwerk software veel ondersteuning bieden. Veel AGF-processen zijn behoorlijk vergelijkbaar. Toch heeft iedere organisatie haar eigen manier om tot het beste eindresultaat te komen. Standaard software ondersteunt vaak enkel het gebied waarin veel AGF-organisaties overlapping hebben. Hierdoor missen er onderdelen die vervolgens buiten de software om worden geregeld, bijvoorbeeld in Excel. Met maatwerk software kan je ervoor zorgen dat jouw werkwijze volledig ondersteund wordt. 

Bestaande systemen uitbreiden en/of verbeteren

Werk je momenteel al met een pakket dat je niet kan of wilt vervangen? Dat is vaak ook niet nodig. Je kan namelijk je bestaande software vernieuwen. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om je vertrouwde ERP-systeem uit te breiden met functionaliteiten die je mist. Met name het low-code platform Mendix dient zich hier heel goed voor. 

Prijscalculator

Wat kost een maatwerk applicatie? 

Het antwoord op die vraag verschilt enorm per applicatie. Maar… we kunnen je wel een antwoord geven! Door onze prijscalculator in te vullen, heb jij binnen 2 minuten een prijsindicatie voor jouw applicatie. Uiteraard helpen we je telefonisch ook graag verder. Bel ons gerust op 085 06 03 001 of vul direct de prijscalculator in!

Teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

    Jan-Maarten Verweij

    Jan-Maarten Verweij

    06 – 2208 2817