We vieren feest want Jump is jarig. Vorige week is het een jaar geleden dat we officieel van start zijn gegaan. We waren toen druk bezig met het sjouwen van kantoormeubilair, het aansluiten van de printer en het ophangen van een canvasdoek met een prachtig vergezicht op Dordrecht.

Op onze groepsapp zijn al diverse foto’s gedeeld die iOS en Android automatisch hebben aangemerkt als mooie herinnering (over AI gesproken). Hierop zitten we keurig geposeerd in onze verhuiscrafter, proberen we onze nieuwe bureaustoelen uit en nemen we kordate beslissingen in ‘s werelds grootste winkel van goed geprijsd meubilair.

Eerste foto’s


Dit alles, ondanks de heersende griepgolf, met lichaamstemperaturen tussen 37 en 40 graden celsius.

Gelukkig bleven deze fysieke werkzaamheden beperkt tot de eerste week, en konden we de daaropvolgende tijd ons bezig houden met wat ons echt samenbracht: innovatieve software.

Terugblik: een jaar vol mooie projecten

Met klanten van het eerste uur zoals HelloPrint, Growteq en AgroEnergy zijn we gestart met mooie projecten voor (low code) apps.

Zo bouwden we voor HelloPrint een koppelplatform voor de doorstroom van printorders en voor AgroEnery een prototype van een warmtedagmarkt-handelsplatform. Met de oud-collega’s van Growteq verzorgden we de doorontwikkeling van de rapportage- en business control app voor NewPort. Ook internationaal hadden we al snel voet aan de grond. Voor het Ethiopische ESPBC bouwden we de sales en finance modules van hun ERP software. Ook belandde we voor een Amerikaans Hollywood-bedrijf in een internationaal blockchain ontwikkelteam. Ons werk bereikte ook de officieren van de Koninklijke Luchtmacht. In twee innovatieve projecten geven we met hen op een concrete manier vorm aan de adaptieve krijgsmacht waarin militaire en civiele krachten zijn gebundeld. Hoe gaaf is dat!

Veel andere projecten en klanten volgden. De gemene deler: innovatieve software realiseren. Software die de klant nog beter en sneller in staat stelt om de dingen te doen waar zij goed in is. Want daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Het team breidde zich al snel uit met een nieuwe Jumper: Michel. Een bekwaam programmeur. Scherp op kwaliteit en initieert regelmatig de vrijdagmiddagborrel. Een zeer welkome aanvulling.

Successen zoals het Mendix partnerschap worden gevierd!

Nog vele andere mooie momenten vonden plaats in het eerste jaar van Jump. Zoals het partnerschap met Mendix. Dit innovatieplatform biedt ons als Jump een enorme kans om innovatie echt in-house te verwezenlijken. Kijk bijvoorbeeld hoe we dat bij Meeder doen.

Kantooruitbreiding, de eerste hackaton over AI, bloed zweet en tranen op de Mudmasters en deelname aan de Logistiek en ICT beurs. Allemaal gebeurtenissen die zijn vereeuwigd met de champagnekurk tegen het plafond. We vieren tenslotte graag onze successen.

Vier jij volgend jaar onze tweede verjaardag mee?

We kijken terug op een mooi jaar. Ik ben trots op onze klanten, partners en mijn collega’s. Zonder hen waren we nergens. Het is een prachtig avontuur die we graag voortzetten. Met unieke innovaties willen we bijdragen aan een mooiere wereld. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken.

Zie jij het wel zitten om te werken voor klanten als de Koninklijke Luchtmacht of Eneco? Stoei je graag met nieuwe technologieën als blockchain en AI? Maar vooral: wordt jij blij van het ontwikkelen van software dat echt waarde toevoegt? Kijk eens bij onze vacatures. Wie weet vier je straks onze tweede verjaardag met ons mee!