Ben je opzoek naar een (tijdelijke) kracht die jouw project kan versterken? Wij helpen je graag! Er zijn verschillende C# ontwikkelaars beschikbaar, die kunnen helpen om jouw doelen te bereiken. We vertalen jouw vraag en behoefte naar slimme en flexibele technische oplossingen door te analyseren, ontwerpen en te modelleren. 

Onze C# ervaring

We hebben ervaring met uiteenlopende opdrachten in verschillende branches. Zo hebben we onder andere gewerkt aan de digitalisatie van het cassatieproces bij de Hoge Raad, ontwikkelen we een CRM pakket voor financieel dienstverleners, bouwden we een service-applicatie voor Dordtech en ontwikkelen we een innovatieve check-out app. Met onze ervaring kunnen we tevens helpen bij de ontwikkeling van maatwerk applicaties/software, mobiele applicaties, het aanleggen van een datalandschap en bijvoorbeeld ERP of CRM uitbreidingen, etc., etc. Daag ons vooral uit! Onze C# ontwikkelaars zijn gewend snel te schakelen en hun kennis aan het team over te dragen. 

Technologie├źn

We gebruiken C# vaak in combinatie met het .NET framework, eventueel aangevuld met Angular voor front-end ontwikkeling en Xamarin voor mobiele app ontwikkeling.We zijn bekend met verschillende aspecten binnen C#/.NET

 • C#
 • LinQ
 • Entity Framework
 • CICD
 • .NET Core
 • .NET Framework
 • Identity
 • SignalR
 • Azure

Flexibel

Met software kan je alle kanten op, daarom vinden we het meer dan logisch dat je nergens aan vast zit. Bij Jump werken we daarom niet met een minimale afname van uren. Het is immers begrijpelijk dat je versterking nodig hebt tijdens drukke periodes zoals de start van een nieuw project. Daarnaast hebben we junior, medior en senior C# developers in dienst,  zodat er altijd een match is voor jouw project en budget!

Nederlandse C# ontwikkelaars

Het Jump team bestaat enkel uit Nederlandse ontwikkelaars, omdat we korte communicatielijnen heel belangrijk vinden. Aan een half woord hebben we vaak al genoeg. Voor ons is dit de beste werkwijze om grote meerwaarde te kunnen leveren aan in- en externe projecten. 

Laat ons weten waar je hulp bij kan gebruiken

Neem contact met ons op voor aanvragen en vrijblijvend advies. Leer onze C# experts persoonlijk kennen. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte match. 

Laten we samen voor succes gaan!

We staan voor je klaar

Vertel ons meer over jouw project en krijg direct te horen welke ontwikkelaar bij jouw project past!

  We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

  Jan-Maarten Verweij

  Jan-Maarten Verweij

  06 – 2208 2817