Hoe blijf je als groothandel de concurrentie een stap voor? Om te overleven is het belangrijk om voortdurend te innoveren en hiermee de grenzen van het bedrijfsmodel op te rekken. Waag jij de sprong naar het buitenland of een verdere expansie? Of verklein je de keten door direct aan consumenten te leveren? Of wil je het rendement van de organisatie aanzienlijk verbeteren?

Bij Jump geloven we in innovatie als middel om je bedrijf duurzaam vooruit te brengen. Dit kan door je hele bedrijf te digitaliseren. Zo’n digitale transformatie wordt mogelijk gemaakt door low code-oplossingen zoals Mendix. Met dit platform bouw je gemakkelijk software: een app wordt zo’n 6x sneller ontwikkelt dan met traditioneel programmeren. Daarnaast is dit de perfecte manier om de digitalisering binnen je bedrijf te borgen. Je eigen medewerkers bouwen ook gemakkelijk zelf mee aan de apps. Dit is mogelijk omdat software wordt gemodeleerd in een toegankelijk platform van Mendix. Ook trainen we jouw medewerkers, zodat de kennis in huis blijft. Het lage instapniveau van Mendix is kostenbesparend.

Case

Meeder

Meeder is een groothandel in groente en fruit. Een groot deel van de omzet komt van de cruisevaart. Daar zijn IT-systemen dan ook op ingericht. Levering aan kleinere schepen, die kilo’s fruit in plaats van pallets met fruit willen, vormt een drempel. Hier waren systemen niet op ingericht. Jump gebruikte Mendix om een innovatieve oplossing te ontwikkelen, namelijk een orderpick-applicatie voor scheepvaart orders.

  • Realtime informatie van de voorraden voorkomt mispakken
  • Gebruiksvriendelijke oplossing voor alle medewerkers
  • Binnen een week een demo van de orderpick-applicatie
Lees hier de business case

Door bedrijfsprocessen te automatiseren is het mogelijk om de marges te vergroten. Zo helpen wij groothandels met applicaties waarmee we (deel)processen – zoals orderpicking, voorraadbeheer, manco en serviceafhandeling – automatiseren.

Laat je inspireren door Jump

We helpen groothandels graag verder. Benieuwd naar de groothandel van de toekomst? In dit blog geven we 5 slimme tips om op trends in te spelen. In een ander blog vertellen we over de voordelen van Mendix.

Waag jij de sprong?

Bij Jump hebben we jarenlange ervaring in innovatietrajecten. Onze drive is het realiseren van innovatie door ideeën te bedenken, oplossingen te ontwerpen en het ontwikkelen van software. Voor diverse groothandels hebben we slimme oplossingen ontwikkeld. Kom in contact als je hier meer over wilt weten.

Gratis demo bij jou op kantoor?

Geïnteresseerd in een gratis demo van onze apps? Laat jouw e-mailadres achter. We maken graag een afspraak bij jou op locatie om de mogelijkheden van Mendix te laten zien.

    Jan-Maarten Verweij

    Jan-Maarten Verweij

    06 – 2208 2817