Hoe hou je de marges zo groot mogelijk? Dat is een grote uitdaging binnen de groothandel. Vaak staan processen onder tijdsdruk. Om te overleven is het belangrijk om voortdurend te innoveren en hiermee de grenzen van het bedrijfsmodel op te rekken. Wij helpen groothandels met applicaties waarmee we (deel)processen zoals orderpicking, voorraadbeheer, manco en service afhandeling automatiseren. De juiste software brengt je weer een stapje dichterbij jouw doelen.

Waarom maatwerk software?

Er zijn meerdere redenen om voor maatwerk software te kiezen. Met de juiste software creëer je een voorsprong op concurrenten, kan je snel kunnen inspelen op ontwikkelingen en maak je ieder proces meetbaar. De software wordt compleet op jouw unieke werkwijze ingericht. Hierdoor biedt maatwerk software meer ondersteuning dan een kant-en-klaar softwarepakket. Daarnaast heb je de volledige controle over de gebruikerservaring van de eindgebruiker en stimuleer je innovatie van de huidige bedrijfsprocessen. Lees meer over de voordelen van maatwerk. Wil je weten wat het kost om jouw bedrijfsapplicatie uit te werken? Bereken het direct met onze prijscalculator.

Prijscalculator

Bereken
de prijs
voor jouw app

Digitale oplossingen die jouw organisatie verder kunnen brengen

Case

Meeder

 

Meeder is een groothandel in groente en fruit. Een groot deel van de omzet komt van de cruisevaart. Daar zijn IT-systemen dan ook op ingericht. Levering aan kleinere schepen, die kilo’s fruit in plaats van pallets met fruit willen, vormt een drempel. Hier waren systemen niet op ingericht. Jump gebruikte Mendix om een innovatieve oplossing te ontwikkelen, namelijk een orderpick-applicatie voor scheepvaart orders.

 • Realtime informatie van de voorraden voorkomt mispakken
 • Gebruiksvriendelijke oplossing voor alle medewerkers
 • Binnen een week een demo van de orderpick-applicatie
Lees hier de business case

Waarom low-code?

Bij Jump geloven we in innovatie als middel om je bedrijf duurzaam vooruit te brengen. Als je meerdere apps nodig hebt of grote software veranderingen gepland hebt staan, dan is low-code een goede optie. Wij hebben al meerdere groothandels geholpen met Mendix, een low-code platform van Nederlandse bodem. Met dit platform bouw je gemakkelijk software: een app wordt zo’n 6-8 x sneller ontwikkelt dan met traditioneel programmeren. Dit is mogelijk omdat software wordt gemodelleerd in plaats van gecodeerd. Mendix kan tevens dienen als een schil over jouw bestaande software. Zo kan je bijvoorbeeld communiceren met je huidige ERP- en/of WMS- systemen. Wil je weten of Mendix meerwaarde levert voor jouw groothandel? Vul dan de onderstaande tool in.

Een adviesrapport in 4 min.

Test direct of Mendix
geschikt is voor jouw
organisatie

Hoe gaan wij te werk?

Wij houden ervan om in kleine stappen, grote doelen te verwezenlijken. Op deze manier houd je een automatiseringstraject onder controle. Elke stap moet waarde toevoegen. Wij moeten onszelf bewijzen door software te leveren die jouw organisatie beter maakt. We zien onszelf als een partner en niet slechts een leverancier. 

Kraaijeveld
ontwikkelt klantportaal
met Mendix

Software passend bij doelstellingen, budget en legacy

Bij Jump stemmen we software ontwikkeling af op jouw ambitie. Waaruit bestaat de huidige infrastructuur: kunnen we die deels behouden? Welke nieuwe resources zijn nodig? En is er behoefte aan web- of mobiele applicaties? We denken graag vrijblijvend mee over jouw digitaliseringsvraagstuk(ken). Als strategisch innovatiepartner zorgen we voor software die zichzelf uitbetaalt. Bel ons gerust op het telnr. 085 06 03 001 of laat je gegevens achter in het blok hieronder.

Wil je ook digitaliseren?

Één van onze experts denkt graag vrijblijvend mee wat de mogelijkheden voor jouw organisatie zijn. Laat je gegevens achter en je hoort zo snel mogelijk van ons!

  We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

  Jan-Maarten Verweij

  Jan-Maarten Verweij

  06 – 2208 2817