Ben je opzoek naar een (tijdelijke) kracht die jouw project kan versterken? Wij helpen je graag! Er zijn verschillende .NET ontwikkelaars beschikbaar, die kunnen helpen om jouw doelen te bereiken. We vertalen jouw vraag en behoefte naar slimme en flexibele technische oplossingen door te analyseren, ontwerpen en te modelleren. 

Onze .NET ervaring

We hebben ervaring met uiteenlopende opdrachten in verschillende branches. Zo hebben we onder andere gewerkt aan de digitalisatie van het cassatieproces bij de Hoge Raad, ontwikkelen we een CRM pakket voor financieel dienstverleners, bouwden we een service-applicatie voor Dordtech en ontwikkelen we een innovatieve check-out app.  Met onze ervaring kunnen we tevens helpen bij de ontwikkeling van maatwerk applicaties/software, mobiele applicaties, het aanleggen van een datalandschap en bijvoorbeeld ERP of CRM uitbreidingen, etc., etc. Daag ons vooral uit! Onze .NET ontwikkelaars zijn gewend snel te schakelen en hun kennis aan het team over te dragen.

Technologieën

We gebruiken vaak .NET in combinatie met Angular voor front-end ontwikkeling en Xamarin voor mobiele app ontwikkeling. Het framework heeft voor onze ontwikkelaars weinig geheimen. Zo zijn we o.a. bekend met:

 • C#
 • Visual Basic
 • LinQ
 • Entity Framework
 • CICD
 • Identity,
 • .NET core
 • .NET framework
 • Azure
 • SignalR websockets

Flexibel

Met software kan je alle kanten op, daarom vinden we het meer dan logisch dat je nergens aan vast zit. Bij Jump werken we daarom niet met een minimale afname van uren. Het is immers begrijpelijk dat je versterking nodig hebt tijdens drukke periodes zoals de start van een nieuw project. Daarnaast hebben we junior, medior en senior .NET developers in dienst,  zodat er altijd een match is voor jouw project en budget!

Nederlandse .NET ontwikkelaars

Het Jump team bestaat enkel uit Nederlandse ontwikkelaars, omdat we korte communicatielijnen heel belangrijk vinden. Aan een half woord hebben we vaak al genoeg. Voor ons is dit de beste werkwijze om grote meerwaarde te kunnen leveren aan in- en externe projecten. 

Laat ons weten waar je hulp bij kan gebruiken

Neem contact met ons op voor aanvragen en vrijblijvend advies. Leer onze .NET experts persoonlijk kennen. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte match. 

We staan voor je klaar

We horen graag meer over jouw project! Laten we samen voor succes gaan. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

  We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.

  Jan-Maarten Verweij

  Jan-Maarten Verweij

  06 – 2208 2817

  Marc Jacobs

  Peter Mudde

  Jan-Maarten Verweij

  Michel Trouwborst

  Arjan Blok

  Marlin den Boer

  Pedro Voorwinden

  Camilla Rudoj

  Nathan van Jole

  Jan Wiebe de Haan

  Thom Kaptein

  Govert Jaap den Boef