Smart contracts & Blockchain

Wil je processen en afspraken binnen een bedrijfskolom automatiseren ‒ betrouwbaar, zonder concessies aan de flexibiliteit? Maak een sprong in de toekomst met smart contracts. Elke schakel van het integrale bedrijfsproces is vastgelegd in Decentrale apps (Dapps) op basis van blockchain software.

Wat is blockchain?

BlockChain is de automatisering van vertrouwen. Het is een technologie waarmee transacties in een grootboek decentraal kunnen worden gevalideerd zonder tussenkomst van een derde partij. De eerste toepassingen met blockchain zijn vooral valuta’s, zogenaamde cryptocurrencies. Echter zijn de mogelijkheden vele malen groter als je bedenkt dat met deze technologie allerlei afspraken en contracten tussen mensen en bedrijven veilig zijn af te handelen zonder tussenkomst van een derde partij. Denk aan de overdracht van goederen of het herleiden van een versproduct naar de bron.

Als een van de eerste softwareontwikkelaars zijn we gespecialiseerd in blockchain apps.

De toekomst van software development

Als een van de eerste softwareontwikkelaars zijn we gespecialiseerd in BlockChain apps. Ons gerichte advies en passende implementatie zorgen dat jouw parachute altijd opent. Onze innovatieve apps zijn:

  1. Decentraal – de afspraken, transacties en uitvoering worden gedeeld over alle gebruikers.
  2. Betrouwbaar – gebouwd met bewezen blockchain-technologie, op basis van smart contracts.
  3. Innovatief – leiden tot bedrijfsoverstijgende automatisering in de branche.

Wat kan Blockchain software voor jou betekenen?

We vertellen je er graag meer over! Laat je gegevens achter voor een inspirerende sessie.

    We behandelen je e-mailadres met respect en sturen geen spam.