In de energiesector moet je blijven innoveren om je voorsprong te behouden. Slimme software kan daarbij het verschil maken. Wil jij verzekerd zijn van applicaties die leiden tot optimale service tegen minimale kosten?

Voorsprong door data

Bij Jump weten we uit ervaring dat slimme applicaties een energiebedrijf concurrentievoordeel kunnen opleveren. Qua procesoptimalisatie en service.  Want aan data over gebruik en de energienetwerken is geen gebrek. Wij helpen je om met software het verschil te maken. Het verschil tussen gegevens en informatie, tussen reageren en voorspellen en tussen een groeiende en remmende voorsprong.

Wij kunnen concreet helpen met de volgende oplossingen:

  • Web of mobiele applicaties voor het vergroten van klantbeleving en loyaliteit
  • Inzichten, rapportages en voorspellingen op basis van data uit verschillende systemen
  • Procesautomatisering op het gebied van verkoop, ernergiemanagement en administratie

Dergelijke toepassingen kunnen we ontwikkelen met koppelingen aan de bestaande systemen zonder deze aan te passen.

Case

AgroEnergy

AgroEnergy is onderdeel van Eneco en de energiepartner voor de glastuinbouw in Nederland. In de glastuinbouwsector wordt veel gewerkt met energie-installaties die soms een overschot en soms een tekort hebben t.o.v. de warmtebehoefte. Om de beschikbare warmte zo efficiënt mogelijk te benutten, wil AgroEnergy de mogelijkheden onderzoeken van een online handelsplatform voor de warmtedagmarkt.

  • Hogere adoptie van hergebruik warmte door handel in restwarmte
  • Snel valideren van een business idee
  • In drie weken een MVP ontwikkelt voor een geslaagde pilot 
Bekijk de business case

Gratis demo bij jou op kantoor?

Geïnteresseerd in een gratis demo van onze apps? Laat jouw e-mailadres achter. We maken graag een afspraak bij jou op locatie om de mogelijkheden binnen de energiesector te laten zien.