Groei is de norm in eCommerce. Om succesvol te blijven, moet jij meegroeien met de markt. Maar is er wel de juiste technologie in huis om de klantbeleving over alle kanalen te personaliseren? En kun je die snel aanpassen als veranderingen of trends dat vereisen?

Supporter van innovatie

Bij Jump zijn we trouwe supporters van eCommerce-organisaties: ondernemers die moeten blijven springen naar de volgende innovatie om concurrerend te blijven. Door onze branche-ervaring weten we hoe software daarbij het verschil kan maken. En kan zorgen voor flexibele, digitale processen die resulteren in maximale klantbeleving. 

Innovatielaag

E-commerce organisaties helpen wij concreet met de volgende oplossingen:

  • Door web of mobiele applicaties te bouwen aansluitend op het e-commerce platform waarmee backend processen zoals inkoop of administratie worden geautomatiseerd.
  • Door data inzichtelijk te maken doormiddel van rapportage of analysesoftware.
  • Met mobiele applicaties voor het verbeteren van de klantbeleving of loyaliteit.

Dergelijke toepassingen ontwikkelen we in een flexible laag gekoppeld aan de bestaande systemen. In deze innovatielaag kunnen snel nieuwe toepassingen worden gemaakt die maximaal gebruik maken van de bestaande systemen, zonder deze aan te passen.

 

Gratis demo bij jou op kantoor?

Geïnteresseerd in een gratis demo van onze apps binnen de e-commerce? Laat jouw e-mailadres achter. We maken graag een afspraak bij jou op locatie om de mogelijkheden te laten zien.